Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van olyan társkereső ahol...

Van olyan társkereső ahol kifejezetten csak olyanok vannak fent akik nincsenek a covid vakcinával beoltva?

Figyelt kérdés
Az oltottak tönkretették a genallomanyukat amivel mestersrgesen leroviditettek az elethosszt és a csökkentették a termelékenységet. Sajnos ez öröklődik a gyerekre is.

dec. 11. 22:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim válasza:
Amióta belém spriccelték azt a löttyöt folyamat remeg a kezem, és keresztbe áll a szemem. Lehet nem attól van, de akkor sem volt jól leellenőrizve.
dec. 13. 22:09
 52/64 anonim válasza:
Láthatóan megérte. Mikor mész ismét? Már megérkezett a 10.
dec. 13. 22:11
 53/64 he84 válasza:
Aki ilyen alapján akar magának társat, az nem oké, már elnézést, eléggé fura. Nincs semmilyen chip, meg DNS módosítás a koronavírus elleni oltásokban, ez csak egy ostoba tévhit, semmi több. Eléggé szomorú, ha ezt egyesek még mindig elhiszik. Én be vagyok oltva, mégse vagyok iránnyítva, meg semmi egyén nincs, ugyanaz az ember vagyok, aki mindig is voltam.
dec. 14. 00:18
 54/64 anonim válasza:
Hát én nem tudom, de amióta beoltattam a tengerimalacom 2021-ben, azóta olyan furán néz rám.
dec. 14. 00:22
 55/64 anonim válasza:

53: ja és le is pattan róla a vírus, azt elfelejtetted hozzátenni. Az is fontos.

Az oltatlanok már 4x meghaltak minden télen.

dec. 14. 00:31
 56/64 anonim válasza:
A legfurább az, hogy mindenféle nemi,faji és mentális kisebbségnek jár a hatalmas tolerancia. De, aki a hozzá hasonló választást hozókat keresi ebben a dologban, azt egyszerűen nem tudják elviselni a holtottak. Szánalmas.
dec. 14. 00:35
 57/64 anonim válasza:
Az világ együtt oltatta be magát. Végre volt egy nemzetközi összefogás jó érdekében. De ezek az oltatlan deviánsok, viszont megfúrnak mindent. És még csodálkoznak azon, hogy a társadalom ki akarja őket taszítani.
dec. 14. 00:46
 58/64 anonim válasza:

56

Ti hívtok mindenféle vicces dolgoknak oltott embereket, ne csodálkozz, ha visszaszólnak

dec. 14. 00:49
 59/64 anonim válasza:

58: szàlljatok le az oltatlanokról és akkor nem fogja semmilyen (különben igaz) jelző megríkatni érzékeny lelkedet.

Ez a kérdés a hasonlókat kereste. Ha nem tartozol közéjük, akkor a legtöbb, amit tehetsz, hogy továbblapozol. Minden más parasztság. Ha parasztul viselkedsz, fogadd el, hogy a fagyi visszanyal.

dec. 14. 01:22
 60/64 anonim válasza:

dikh a putri :D leszarunk titeket, ti böfögtök mindenféle elmebetegséget, azóta is, mert leszarunk titeket, és ez fáj nektek :D

aztán gondoljátok, majd a saját ócska rettegésetek továbbadjátok, amikor ez sem jön be, akkor marad a buta gyalázkodás, amire 10 fillért sem mertek feltenni :D

dec. 14. 11:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!