Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van olyan társkereső ahol...

Van olyan társkereső ahol kifejezetten csak olyanok vannak fent akik nincsenek a covid vakcinával beoltva?

Figyelt kérdés
Az oltottak tönkretették a genallomanyukat amivel mestersrgesen leroviditettek az elethosszt és a csökkentették a termelékenységet. Sajnos ez öröklődik a gyerekre is.

dec. 11. 22:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim válasza:
Ezzel az eles esszel, akar egeszsegugyminiszer ie lehetnel a Trump kormanybn
dec. 11. 23:48
 12/64 anonim válasza:
Nekem kint van Müller Ciculi Cecília posztere a falamon. Nyunyókáját mutogatja rajta.
dec. 11. 23:59
 13/64 anonim válasza:

Unjected.com, unvaxxed.com, unjabbed.com, unvaxxer.com, schwurbeltreff.de

Nem tudom melyik működik még. Általában appjuk is van.

dec. 12. 01:27
 14/64 anonim válasza:
Laposföld hívő és egyéb alusapkás csoportokban való ismerkedést javaslom. Lesz sok büszke és rafinált oltatlan is köztük. Aki nem hagyta magát becsapni se ezzel, se a többi hasonlóval.
dec. 12. 01:38
 15/64 anonim válasza:
Mikor legutóbb belenéztem a vakcina katalógusba, megjelent előttem Luciferi.
dec. 12. 01:44
 16/64 anonim válasza:
Akkor az a vagina katalógus volt.
dec. 12. 01:47
 17/64 anonim válasza:
Azert en egy IQ teszt merest elvegeztetnek az oltottak es oltatlanok kozott. Akik kepesek voltak oltakozni, azok nincsenek a helyzet magaslatan, amikor a tortenesek kozti osszefuggeseket kene eszrevenni.
dec. 12. 03:57
 18/64 anonim válasza:
Most rohogcselnek, meg okoskodnak akik rohantak magukba fecskendezni a cuccost, de majd csak ki nyillik a szemetek.
dec. 12. 04:25
 19/64 anonim válasza:
Én pl nem vagyok oltva. Eszem ágába nem jutott volna bármelyik fertőt is belövetni.
dec. 12. 05:49
 20/64 anonim válasza:
ma 05:49 Jol csinaltad. En se vagyoK!! Nem tudtak ra kenyszeriteni, pedig szerettek volna....
dec. 12. 06:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!