Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan, aki hosszú...

Van itt olyan, aki hosszú távon gondolkodik, és nem fél a mélyebb beszélgetésektől?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

24 éves fiú/férfi vagyok, és olyan társat keresek, akivel lassan, de biztosan haladva igazán megismerhetjük egymást. Nem szeretem a kapkodást, inkább arra vágyom, hogy közös élményekkel és mély beszélgetésekkel építsünk fel valamit, ami hosszú távon is működik.

A sport nagy része az életemnek – munka után szinte mindig mozgok, akár a szabadban, akár egy edzésen. Emellett rengeteg minden érdekel, többek között a sakk, programozás, az állatok, és néha elmerülök a pszichológiában, társadalmi kérdésekben is. Hosszú távon egy természetközeli, nyugodt életet képzelek el, szóval jó lenne, ha te is szeretnéd a természetet, vagy legalább nyitott vagy erre az életstílusra.

Jelenleg Szeged környékén lakom, így komoly kapcsolat szempontjából jó lenne, ha te is errefelé élnél. Viszont, ha messzebb laksz, az sem gond – a távkapcsolat nem a kedvencem, viszont egy jó beszélgetést, barátságot online is meg lehet oldani.

Ha úgy érzed, hogy van közös pontunk, írj bátran.

dec. 10. 12:13
 1/8 anonim válasza:
Nem fognak. Itt csak csatakancak meg begyoposodott asszonykak vannak!
dec. 10. 13:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Találkoztam már az oldalon jófej, érdekes lányokkal szóval ettől nem félek.
dec. 10. 13:22
 3/8 anonim válasza:
Szia! Szimpatikusnak tűnsz. Írj, ha gondolod.
dec. 10. 15:39
 4/8 anonim válasza:

#1! Csatakanca?? 😀😀 Behaltam.

Kérdező: ilyen érdeklődési körrel te inkább a külföldi életedről kezdj el rövid távon gondolkodni!! Jobban jársz! 😉

dec. 10. 16:09
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 Miért kellene a külföldi életről gondolkodnom? Tök jól megvagyok itthon.
dec. 10. 16:28
 6/8 anonim válasza:
Én is így gondoltam anno, aztán…
dec. 10. 16:31
 7/8 anonim válasza:
ma 16:09 Hát ja. Csatakancák! El szaladt velem a ló kicsit XD
dec. 10. 18:48
 8/8 anonim válasza:
Ide is írhat valaki Szeged környékéről, 41 F
dec. 11. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!