Van itt olyan, aki hosszú távon gondolkodik, és nem fél a mélyebb beszélgetésektől?
Sziasztok!
24 éves fiú/férfi vagyok, és olyan társat keresek, akivel lassan, de biztosan haladva igazán megismerhetjük egymást. Nem szeretem a kapkodást, inkább arra vágyom, hogy közös élményekkel és mély beszélgetésekkel építsünk fel valamit, ami hosszú távon is működik.
A sport nagy része az életemnek – munka után szinte mindig mozgok, akár a szabadban, akár egy edzésen. Emellett rengeteg minden érdekel, többek között a sakk, programozás, az állatok, és néha elmerülök a pszichológiában, társadalmi kérdésekben is. Hosszú távon egy természetközeli, nyugodt életet képzelek el, szóval jó lenne, ha te is szeretnéd a természetet, vagy legalább nyitott vagy erre az életstílusra.
Jelenleg Szeged környékén lakom, így komoly kapcsolat szempontjából jó lenne, ha te is errefelé élnél. Viszont, ha messzebb laksz, az sem gond – a távkapcsolat nem a kedvencem, viszont egy jó beszélgetést, barátságot online is meg lehet oldani.
Ha úgy érzed, hogy van közös pontunk, írj bátran.
#1! Csatakanca?? 😀😀 Behaltam.
Kérdező: ilyen érdeklődési körrel te inkább a külföldi életedről kezdj el rövid távon gondolkodni!! Jobban jársz! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!