Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hány éves lányoknál kéne...

Hány éves lányoknál kéne próbálokoznom?

Figyelt kérdés
24 éves leszek mindjárt, 182 centi 88 kiló, és elég tapasztalatlan vagyok olyan téren. Hány éves lányok lennének azok akik nem röhgnek ezért ki, és hajtanak el ha kiderül, de nem is túl fiatalok hozzám? Végre szeretnék már egy hosszútávú kapcsolatot 🙁

júl. 27. 22:30
 1/10 anonim válasza:

Ez sajnos nem koron múlik. De nyilván az lenne a legjobb ha 20-26 közt lenne korilag a lány. De a szex terén lévő tapasztalat sajnos nem kortól függ, van aki már 15 évesen 2 csávóval is volt más meg 21 évesen csak 1-el összesen. Ez mentális érettség és nevelés kérdése is.

Főleg hogy az hogy kinevet-e vagy sem az nem azon múlik, hogy mennyi tapasztalata van, hanem hogy mennyire idióta vagy sem. Egy normális nő/férfi nem fogja kinevezni a párját ha valami nem jól sült el vagy ügyetlen volt hanem megbeszélik mi volt a baj, és megértik hogy új a dolog a másiknak.

júl. 27. 22:40
 2/10 anonim válasza:
Nem korfüggő. Én pl.26 vagyok, de ez miatt egyáltalán nem nevetnélek ki, sőt. És régebben sem voltam ilyen.
júl. 28. 00:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor hol keresem azt aki nem nevet ki?
júl. 28. 01:11
 4/10 anonim válasza:
Nem tudsz célzottan ilyet keresni. Hacsak nem mész fel tinderre és írod bele a bemutatkozásodba hogy csak azok húzzanak jobbra akiket nem zavar hogy szűz vagy xd
júl. 28. 06:46
 5/10 anonim válasza:
20 évesen is volt 24 éves pasim, és 34 évesen is.
júl. 28. 07:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűz már, de nem sokkal jobb a helyzet
júl. 28. 09:32
 7/10 anonim válasza:
A korosztályodban vagy valami idősebb tapasztalt milf-et aki betanìt.
júl. 28. 15:53
 8/10 anonim válasza:

Szia!

Hova valósi vagy?

24L

júl. 28. 17:15
 9/10 A kérdező kommentje:

Szia 8-as

Budapesti

júl. 28. 17:23
 10/10 anonim válasza:
14 a beleegyezési korhatár.
júl. 28. 20:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!