Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nem akarsz a barátnőm lenni? 👩🏽‍🦲

Nem akarsz a barátnőm lenni? 👩🏽‍🦲

Figyelt kérdés

Egy szegény, szerencsétlen, érzékeny, művészlelkű "fiú" vagyok.

Aki nem találja a helyét a világban.

dec. 8. 16:48
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Nem tudom, ha homoszexuális vagy, értesz a divathoz, őszintén elmondod, hogy mi áll jól nekem, eljössz velem vásárolni, akkor szívesen meghallgatom közben a picsogásod. De ingyen nem leszek szemetesláda.
dec. 8. 16:57
 2/21 anonim válasza:
Nem.
dec. 8. 16:58
 3/21 anonim válasza:
Én szívesen leszek a barátnőd. 24/F
dec. 8. 16:58
 4/21 anonim válasza:
Most őszintén és teljesen tapasztaltan, aki túl van pár csalódáson, de jón is! Te képes lennél huzamosabb ideig egy olyan emberrel lenni, aki szegény "valószínűleg belülről érted, de nem biztos", szerencsétlen? Szerintem változtass azon inkább, amin tudsz és emeld ki szerényen, alázatosan azt, ami pozitív tulajdonságod van.
dec. 8. 16:59
 5/21 A kérdező kommentje:
Miért nem?
dec. 8. 17:00
 6/21 anonim válasza:
Vegyél egy macskát.
dec. 8. 17:01
 7/21 anonim válasza:
Nem leszek a játékszered.
dec. 8. 17:01
 8/21 A kérdező kommentje:
Másként is megfogalmaznád 4-es, nem egészen értem?
dec. 8. 17:02
 9/21 anonim válasza:
Hátha jellemző rád az első mondat, akkor nem kérnéd ezt, tehát miért is mondanám tovább? Úgyis tapasztalnod kell, emiatt is hajrá!
dec. 8. 17:05
 10/21 A kérdező kommentje:
Most sem értem.
dec. 8. 17:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!