Meg kellene sértődnöm?
Az első randin azt mondta nekem a pasi, hogy az öccse autista és elég őszinte, elég bántó dolgok is kicsúsznak a száján. És a pasi szerint az öccse azt mondaná nekem, hogy fura a kinézetem és lapos a seggem.
Azt mondta, ő nem ilyenek lát engem, ő vonzódik hozzám, de az öccse ezt mondaná.
Ez jogosan esik rosszul nekem?
Nem kéne folytatnom az ismerkedést vele nem?
Szerinted? Most komolyan...
Nyugodtan folytasd,dugjatok,pippantod le stb.aztán az öccse azt mondja, hogy mint egy darab akác olyan voltál...
Hehe...
Az ilyenen valóban nem megsértődni kell, csak leépíteni egyből a rosszindulatú, manipulatív tahót. Épp most ásná alá az önbizalmad hogy majd ő nagy kegyesen felkínálhatja a végén, hogy de neki még te, a legalja kinézetű (és addigra ki tudja még mi mással leszólt) nő is aláfeküdhetsz, ő pedig nagy kegyesen ezt hagyni fogja neked. Aztán max tényleg utólag megüzeni, hogy hát az öccse szerint még az ágyban is szar vagy, és hogy az öccse szerint az ilyet agyon kéne verni, de ő kegyes, ő csak szimplán szakít veled, légy hálás, és viszlát!
Abszurd a példám, de amit ez a vadbarom művel, az is nagyon abszurd, ha értő szemmel nézed. Hogy emberek ilyen erkölcsi és érzelmi szinten léteznek emberi lényként...
Igen, én is attól tartok, hogy ilyen lenne...
Nárcisztikus manipulatív bántalmazó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!