Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Meg kellene sértődnöm?

Meg kellene sértődnöm?

Figyelt kérdés

Az első randin azt mondta nekem a pasi, hogy az öccse autista és elég őszinte, elég bántó dolgok is kicsúsznak a száján. És a pasi szerint az öccse azt mondaná nekem, hogy fura a kinézetem és lapos a seggem.

Azt mondta, ő nem ilyenek lát engem, ő vonzódik hozzám, de az öccse ezt mondaná.

Ez jogosan esik rosszul nekem?

Nem kéne folytatnom az ismerkedést vele nem?

dec. 3. 20:52
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Ha az öccse mondta volna, akkor azzal nem foglalkoznék a helyedben, de ez így minimum furcsa.
dec. 3. 21:33
 12/27 A kérdező kommentje:

9: csak jó tudni, hogy más szerint is suttyó, és nem én vagyok "túl érzékeny", vagy ilyesmi..

Annak örülök, hogy ez az egész hamar kiderült. El is fogom küldeni a francba.

dec. 3. 21:40
 13/27 anonim válasza:
Sunyi rosszindulat. Tipikus szóbeli bántalmazó, aki még csak nem is vállalja fel, hogy mit gondol rólad, hanem a valószínűleg kitalált öccse szájába adja a szidalmakat, míg magát meg jófejnek próbálja beállítani. Szánalmas viselkedés. De legalább az első randin kiderült.
dec. 3. 21:45
 14/27 A kérdező kommentje:
Így van, ki tudja, később milyen lenne. Nem szabad figyelmen kívül hagyni a red flageket.
dec. 3. 22:05
 15/27 anonim válasza:

Ilyeneket mond, de első randin ölelget és csókolgatni akarna! Hát ez így tényleg fura!

Nekem sem jönne be...

dec. 3. 22:29
 16/27 anonim válasza:
Hamar leírta magát. Szerintem, ha jót akarsz magadnak, hagyd a fenébe.
dec. 3. 22:30
 17/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! 🤗
dec. 3. 22:37
 18/27 anonim válasza:

Kérdező

Én azt gondolom, hogy csak figyelmeztetett a családtagjára ha esetleg komolyabb kapcsolat lenne ebből

dec. 3. 23:33
 19/27 A kérdező kommentje:
De ő akkor is ezt gondolja rólam.. mármint azt gondolja, hogy ezeket lehet gondolni rólam
dec. 4. 00:12
 20/27 anonim válasza:

Hát van itt minden. Manipuláció, hazugság, sunyi módon neked behízelgés miközben a saját (talán nem is létező) tesóját járatja le vele, ellentmondásos viselkedés, indokolatlan taperolás első randin, taplóság, de hogy még mondjak egy ráadást, ez az ember az autizmust se tiszteli, kicsit sem. Sőt, még felhasználja ilyen alja módon. De szerintem téged is ugyanúgy csak kihasználna. Van egy olyan sejtésem, hogy inkább csak a könnyű, manipulálható prédát látja benned. Visszaélve a jóindulatoddal.

Igazából semmi pozitívat nem tudnék mondani erre az emberre.

dec. 4. 00:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!