50 év felettiek ti hogyan ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Tudtok még vágyat, izgalmat érezni egymás iránt? Ne értsetek félre, vannak kulturáltan kinéző 50+-os férfiak és nők is, de ti még tetszetek egymásnak úgy, mondjuk mint két 20 éves? Egyáltalán hogy megy a szex nálatok (új kapcsolat esetén)? A legtöbb férfinak fel sem áll eddigre, és a nők sem annyira kívánósak, vagy de? Hogy van ez?nov. 28. 17:10
21/22 anonim válasza:
Fiatalabb Hölgyektől szeretném kérdezni kinek mi az idős férfi?
Például én 50 éves vagyok aktívan sportolók öregnek számítok?
Én például nem csak szex kapcsolatra szeretnék megismerkedni valakivel..
dec. 10. 10:29
22/22 anonim válasza:
21: Neked pl ki/mennyi számit fiatabb hölgynek?
Én 41 vagyok (15-ös válaszoló), nem tudom, elég fiatal vagyok-e, hogy válaszoljak. Hozzám képest az 50 körüli már idősebbnek számít persze, ez logikus 😊 de ha nem így nézem, hogy szeretnék-e tőle valamit, hanem csak úgy általánosságban, akkor idősebbnek kb 55-60 körüli. Ez is függ attól, is, hogy tartja magát. Ősz haj sokat öregit, vagy a fogak állapota.
A fittséged, meg hogy adsz magadra pedig pozitiv, egyáltalán nem számitasz idősnek. Csak nálam idősebbnek.
Na remélem érthető 😊😃
dec. 10. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!