Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok!30 ev korul! Volt hogy kolcsonosen beleszerettetek egy 50 ev koruli ferfival egymasba? Megbantatok?
Én 31 évesen megláttam messziről egy férfit (rendezvényterem, szórakozóhely, bulizós társaság,) aki abban az időben 49 éves volt.
Egyikünk sem tudott szólni, de szerettünk volna. Akkor.
2022.-ben jöttünk össze végül. Ekkor már 48 éves voltam. Hááát... elég jól tudunk alkalmazkodni egymáshoz, de inkább csak amolyan tingli-tangli lesz belőle rendszerint.
Kiderült időközben, hogy vannak traumatikus pontjai a kötődésünknek bőven. Még önmagunk számára is meglepő, milyen művészi szinten tudjuk a múltat felszámolni időről-időre. Érdekes kapcsolat.
28 voltam amikor osszejottem az akkor 51 éves párommal.
2 évig voltunk együtt
Életem legrosszabb döntése volt...
Kijöttek a generációs különbségek
Abszolút nem működött
..
29 voltam ő 48...
Szintén a legrosszabb döntés volt...de van 2 gyerekünk. Pénze nem volt, mielőtt vki erre gondol.
13 évet húztam le , soha többet ilyen korkülönbséggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!