Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 50 év felettiek ti hogyan...

50 év felettiek ti hogyan ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Tudtok még vágyat, izgalmat érezni egymás iránt? Ne értsetek félre, vannak kulturáltan kinéző 50+-os férfiak és nők is, de ti még tetszetek egymásnak úgy, mondjuk mint két 20 éves? Egyáltalán hogy megy a szex nálatok (új kapcsolat esetén)? A legtöbb férfinak fel sem áll eddigre, és a nők sem annyira kívánósak, vagy de? Hogy van ez?

nov. 28. 17:10
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Kardiológián
nov. 30. 14:03
 12/22 anonim válasza:
50-en vagyok, feleségem 42,jól müködik a szex ,fel is áll ahogy kell.. abszolút nem nézek ki annyinak amenyi valóban vagyok.50éves nő?Meg lepödnél "barátom" ...lehet rossz környezetben keresgélsz...
nov. 30. 20:42
 13/22 anonim válasza:
Én itt ismerkednék 40-es nőként laza kapcsolatra.Ugyanolyan fontos ennyi évesen is a szex.Egyébként sem nézek ki annyinak.Nekem kimondottan tetszenek a saját korosztályom igényes,ápolt férfijai.
dec. 3. 10:12
 14/22 anonim válasza:

A merevedési zavar, mint mindig legtöbbször valami pszichés dolog miatt alakul ki. Még 50 év felett is ez a gyakoribb nem a szervi probléma.

Saját eset, hogy a sok stressz miatt voltak gondjaim. Használtam pénisz gyűrűt ami tartott, de nem volt az igazi. Aztán jött egy nő és nagyon rövid időn belül el tudtam hagyni minden ilyen dolgot. Onnantól minden rendben volt.

Amikor találkoztunk általában 2-3 menet volt egy este. Így heti 8-10 szex volt. Ráadásul olyan szexuális dolgokat fedeztünk fel együtt amiket korábban nem.

Sajnos nem rég vége lett. Ő 50 N én 45 F

dec. 3. 12:57
 15/22 anonim válasza:

Lehet, hogy nem túl hasznos a válaszom. Én 41 vagyok. Sokáig voltam egy 11 évvel fiatalabb pasival 😊😀 azt hitte, hogy ő a szexvilágbajnok, ezt sokszor emlitette is. Mellesleg semmit nem csinált, nem volt részem előjátékban, csak neki... Néha fájt is a szex. Kb 2 éve vannak gondjai, egyáltalán nem is vágyik szexre.

Aztán lett egy 10 évvel idösebb pasival is "dolgom". Tudja, hogy mit, hogy, mikor, meddig, nagyon odafigyel mindenre 😊

Ez nyilván mindenkinél más, vannak kivételek, vannak jobbak, rosszabbak bármilyen korosztályban 😊🤭

dec. 3. 16:24
 16/22 anonim válasza:
15# te vagy az "élő"példa.A legtöbb csak kérkedik a farkával,le nézi, zsigerből jellemez.Aztán tessék...
dec. 8. 13:07
 17/22 anonim válasza:

13-as nő!

Szingli 40-es pasi vagyok,s én is szívesen ismerkednék akár veled szintén laza kapcsolatra!

Van kedved írni nekem privátba,vagy inkább írjak én,vagy írhatok rád?

Előre is köszönöm

dec. 8. 13:27
 18/22 anonim válasza:

16-os most ez pozitiv válasz lenne?

Nagyon jó le van írva. Minden mondattal egyetértek.

dec. 9. 01:06
 19/22 anonim válasza:
18-as igen, abszolút pozitív,semmi gond a le írásal, meg fogalmazásal.Egyetértek!
dec. 9. 12:11
 20/22 anonim válasza:

Új kapcsolat esetén. Találkoztunk párszor, beültünk kávézni, ilyesmi. Se csók, semmi nem volt.

Aztán felmentem hozzá. Nem történt semmi extra, csak megfogta a kezem filmezés közben, aztán kicsit összebújva néztük (tehát más nem).

Második alkalommal, egyre jobban összemelegedtünk, ő pihent a vállamon. És simogattam a fejét, ő a hasamat kezdte 😊 aztán jött a csók, a simogatások, és olyan előjátékban, olyan szexben volt részem, mint még soha. Sokáig is tartott, de minden másodperce csodás volt 😊

Utána még egymáson pihentünk kicsit, pici csókokkal, amig lenyugodtunk.

Ennyi röviden.

Igenis működik a szerszám, nem is akárhogy.

Ugyanúgy megy a szex, sőt... Ennyi idős korra "tanultabbá" válnak az emberek.

dec. 10. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!