Ismerkednél így (lent kifejtem)?
Szóvan annyi az ötlet hogy aki nyitott társkeresésre itt gyakorin, az leírja kommentben hogy milyen társat keres, minnél részletesebben, tehát magasságra, személyiségre, akarmire kitérve, (egy ilyen elvárás listát képzelek el) és aki megfelel az elképzelésnek az ráírhat a válaszolóra.
Tehát nem bemutatkozást írsz hanem az elvárásaidat. (Esetleg a korod meg nemed szexualis irányultságodat írhatod max ki.)
Hogy, mi az értelme ennek? Kiváncsi vagyok, hogy akik itt ismerkednek milyen elvárásokat támasztanak, ezért minnél részletesebb leírásokat várok.
40/f
-28-48 éves nőt keresek
- ne dohányozzon, inkább ritkán fogyasszon alkoholt
- gyerek(ek) nem akadály, nekem is van
- legyen igénye sportra, mozgásra
- inkább introvertált személyiségű legyen (én is az vagyok)
- ne legyen túlsúlyos, a normál vagy vékony alkathoz tudok vonzódni
- nőies hajviselete legyen (ne férfiasan rövid)
20/f
Lányt keresek:
-Budapesti legyen.
-Normál testalkatú.
-Korombeli legyen.
-Lehessen vele normálisan beszélgetni (akár hívásban), nem tűnik el egy hét után.
-Szeressen sétálgatni, tekeregni akár csak úgy unblock a városban.
-Ne legyen alkoholista, néha egy-egy pohárral bele fér, de ne rendszeresen.
-Ne külső alapján ítélje meg a másikat, vegye figyelembe a belső tulajdonságait is a másiknak.
-Haj/szemszín meg a magasság az mindegy.
-Tudjon egy mondatot helyesen leírni.
-Ne legyen flegma, lekezelő stílusa.
-Ne használjon ki, és ne csak a lelki szennyeskosara legyek.
-Lányt
-18-25 között
-170 cm-ig
-Hajszín: mindegy
-Szemszín: mindegy
-Személyiség: alapvetően mindegy, inkabb ilyen irányelvek, hogy azért legyenek terveid, jövőképed, lehessen veled értelmesen beszélgetni, idővel bármiről is. Ha nem vagy nyitott az se baj, hagyok időt kibontakozni (meg eddig minden volt partneremtől azt hallottam vissza hogy ilyen szempontból jó vagyok, könnyű nekem megnyílni).
-Lehetőleg ne dohányozz (nincs vele nagy bajom, de nem szeretem a füstöt)
-Testalkat: általában a vékonyabb lányok jönnek be, de azért a kórosan sovány se pálya. Egy egészséges testalkat a tökéletes.
-Iskolai végzettség, munka: nem számit
-Szexuális tapasztaltság: nem számít
-Ami még fontos: hosszú távra tervezz, én is azt teszem. Persze ezt nem ennyi alapján dönti el az ember, de ha kalandot keresel nem én vagyok a te embered.
-Ha valakinek amúgy szimpatikus vagyok de ezek alapján nem esik bele abba amit keresek, attól még egy jó beszélgetésre mindig vevő vagyok :D
24/F
30/F
Szóval:
-Természetesen lány/nő jöhet szóba
-24 és 28 közt keresek
-175 cm-ig
-Ne legyen túl vékony, de túlsúlyos sem
-Szemszín tök mindegy
-Jó ha kicsit extrovertált, és be nem áll a szája(az ilyen lányokhoz intro létemre valamilyen szinten tudok alkalmazkodni)
-Inni ihat alkalom adtán, de cigizni azt ne(főleg a közelemben)
-Jó ha van közös pont bennünk(pl.: hasonló zenei ízlés, hobbik, érdeklődési körök stb)
-Örülnék neki ha ki lehetne az illetőt rángatni a 4 fal közül(pedig alapvetően otthonülős vagyok.)
-Legyen tartása, saját erkölcsi iránytűje, megbízhatóság és őszinteség sem elhanyagolható tényező
Hehe ez jó játék beszállok én is 😁
Én 40F
Keresek lehetőleg 😁 lányt ki:
45 év alatti, de lehetőleg az óvodát már kijárta
160 - 180 magas fekve is
80 kiló alatti ebéd után is
Szem mindegy, minimum 2 azért meglegyen 😁
Szeretem ha haja is van, rövid is lehet, hát majd megnő...
És legyen nyitott, beszédes, érdeklődő, meg cseppet értelmesebb mint én mert én eléggé zárkózott és tökkelütött vagyok.
❤️ 🌹
Na, hátha sikerül 🙂
Én: 28F, Budapest
Akit keresek: 20-29L
Magasság: 180cm alatti
Testalkat: vékony, átlagos
Ne cigizzen, alkohol alkalmanként nem zavar
Szemszín mindegy
Haj: szín mindegy, legyen legalább vállig érő
Legyen kedves, aranyos, nyitott, megértő, hűséges. Legyen humorérzéke.
Lehessen programokat csinálni együtt.
Ne legyen flegma, lekezelő.
Hátha 😄
Én: 26F, Budapest, normál testalkat,
Akit keresek: 20-30 közötti nő
Magasság: mindegy
Testalkat: teltkarcsú és ennél karcsúbb
Külső: többi adottság nem számít, csak legyen igényes magára.
Belső: megértő, dilis, laza, merjen önmaga lenni, szeressen eljárni programokra, (ha tud pörköltet csinálni meg nokedlit szaggatni az plusz pont 😂🫶)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!