Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Olyan nővel ismerkednék, akit...

Olyan nővel ismerkednék, akit nem zavar, hogy 31 évesen még nem volt kapcsolatom. Létezel?

Figyelt kérdés

Szeretek olvasni, sorozatokat nézni, gépezni. Ennyi kb. Gondolom ez lehet a baj, hogy nem vagyok túl érdekes. Pedig sok mindenben benne lennék, de egyedül nincs kedvem menni sehova.

Egyedül élek Budapesten. Átlagos külsejű vagyok, átlagos külsejű nőt keresek.

nov. 23. 15:18
1 2
 1/13 anonim válasza:
Na, ez engem is érint, így figyelemmel kísérem...
nov. 23. 15:28
 2/13 anonim válasza:

Még egy! :D

39.

nov. 23. 15:34
 3/13 anonim válasza:

A párom volt pont ilyen, 31 éves volt, amikor megismerkedtünk, egyáltalán nem zavart a dolog és a mai napig sem bántam meg, hogy összejöttem vele.

Nektek is van esélyetek, csak valószínüleg több idöbe telik, mire a megfelelö valakivel összetalálkoztok.

nov. 23. 16:24
 4/13 anonim válasza:
Persze, létezik ilyen. Viszont fenntartásokkal kezelnélek ha én nő lennék, mert semmi tapasztalatod nincs, és egy nővel bánni kell tudni, ezt egy férfinak meg kell tanulnia. Egy kapcsolatban vannak nehézségek, amiket tapasztalat nélkül nem lesz egyszerű átvészelni. Egyedül nincs kedved eljárni sehova? Hát pedig jobb lenne, ne egy nőtől várd a változást, hanem légy te magad a változás. Lépj ki a komfortzónádból, valamin változtass (ami nehéz lesz), máskülönben nagy eséllyel így maradsz. Sok sikert haver.
nov. 23. 16:55
 5/13 anonim válasza:

Jaj, most nézem, én már rég nem vagyok szűz, csak ez kimaradt! :D

Én csak ismerkednék nyitott nőkkel.

#2 voltam, 39/F

nov. 23. 17:03
 6/13 anonim válasza:
Akik ide írtok férfiak hogy hasonlóak vagytok mint a kérdező, ti hol ismerkedtek? Csak mert szinte sosem látni értelmes ismerkedős posztokat ebben a kategóriában, ezek szerint társkeresőn vagytok aktívak vagy nem vagytok fent sehol, nem is kerestek párt, esetleg személyesen próbálkoztok?
nov. 23. 17:14
 7/13 anonim válasza:
Bár én nem igazán vagyok hasonló, de a személyes ismerkedést tartom a legjobbnak. Online is benne vagyok, de ne húzzuk túl sokáig. Ha van szimpátia, közös témák, találkozni kell minél hamarabb, hogy megtudjuk, egymásra tudunk-e rezegni úgymond. Annak semmi értelme, hogy beszélgetünk online hónapokig, majd egy személyes találkozó alkalmával kiderül, hogy amúgy taszít a másik ember.
nov. 23. 17:28
 8/13 anonim válasza:
#6: Néha élőben, bár vidéken nem nagyon van erre esély, ha falun vagy kisvárosban élsz/dolgozol, és a közelben nincs nagyváros. Néha társkeresőkön, bár ott pár matchen és rövid beszélgetésen kívül még semmi sikerélményem sem volt. Néha netes fórumokon, ott meg sok a kamus és a hazudozó/beszari ember, aki mindig kihúzza magát a találkozás alól, vagy esetleg annyira közönyösek, hogy még beszélgetni sem lehet velük, mert csak tőmondatokban reagálnak, és csak én kérdezgetem őket, próbálva életben tartani a "beszélgetést".
nov. 23. 17:49
 9/13 anonim válasza:

"egy nővel bánni kell tudni, ezt egy férfinak meg kell tanulnia"

EZT soha nem éreztem, hogy valami külön fajta lennék nőként, hogy speciális módon kellene engem kezelni. Sokkal jobb, ha normális emberként kezelnek, minden különlegesség nélkül.

nov. 23. 17:56
 10/13 anonim válasza:
#9 Alapvetően a férfi és női működés eltér. A nőnek sokszor nem arra van szüksége, amire a férfi gondol. A férfi racionalizál a problémamegoldó agyával, amivel csak ront egy olyan helyzeten, amikor például a nőnek csak a jelenlét és támogatás a fontos. Ilyenekre gondoltam. Természetesen nem vagy egy külön faj tagja, csak más bánásmódot igényelsz bizonyos helyzetekben, mint amire a férfi gondolna.
nov. 23. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!