Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkednél így (lent kifejtem)?

Ismerkednél így (lent kifejtem)?

Figyelt kérdés

Szóvan annyi az ötlet hogy aki nyitott társkeresésre itt gyakorin, az leírja kommentben hogy milyen társat keres, minnél részletesebben, tehát magasságra, személyiségre, akarmire kitérve, (egy ilyen elvárás listát képzelek el) és aki megfelel az elképzelésnek az ráírhat a válaszolóra.

Tehát nem bemutatkozást írsz hanem az elvárásaidat. (Esetleg a korod meg nemed szexualis irányultságodat írhatod max ki.)

Hogy, mi az értelme ennek? Kiváncsi vagyok, hogy akik itt ismerkednek milyen elvárásokat támasztanak, ezért minnél részletesebb leírásokat várok.

nov. 25. 17:20
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Jó az ötlet kérdező! Na erre én is kíváncsi vagyok. Most elméletileg megtudhatjuk, tényleg olyan magasak-e az elvárások, ahogy azt sokan állítják!
nov. 25. 17:46
 2/21 anonim válasza:

-Lányt

-18-26 közt

-170 cm-ig

-50-70 kg

-Hajszín: mindegy

-Szemszín: mindegy

-Személyiség: mindegy (mindenkié más és úgy van rendben, nem kell semmi sztereotípiát ráhúzni valakire)

-Lehetőleg ne igyál és dohányozz (én sem teszem egyiket sem)

-testalkat: mindegy (nem a mellbőség, vagy a fenék kereksége határoz meg egy lányt)

-iskolai végzettség, munka: akármi

-kapcsolati állapot: szingli (ez nagyon fontos, nem akarok felesleges harmadik lenni.)

-szexuális tapasztaltság: nem számít

-konkrét külső ideálom: nincsen, mindenkiben meg lehet találni a szépet

-azért legyenek terveid és jövőképed, és lehessen Veled értelmesen beszélgetni, idővel tabuk nélkül, bármiről is, ha nem vagy nyitott, hagyok időt kibontakozni

-lehetőleg hosszú távra tervezz, én is azt teszem, szóval hagyok annyi időt kibontakozni, amire szükséged lesz. 🙂

24/F heteró

nov. 25. 17:55
 3/21 anonim válasza:

Elvárásaim nincsenek, mert nem olyat keresek társnak,akit bele tudok maradéktalanul préselni egy általam meghatározott formába.

Igényem az viszont van, elsősorban magam felé ! Utána lehet más felé is,de előbb én adjak ,majd aztán várhatok el bármit is !

Csak barátot,vagy társat szeretnék, semmi mást.

Meleg férfi

nov. 25. 18:12
 4/21 A kérdező kommentje:

Köszi 2es, ilyesmire gondoltam, remélem lesz aki rád ír.

Én is leírom az enyém hátha többen kedvet kapnak.

Magamról: 26f hetero

Akit keresek:

Lehessen veled sokat beszélgetni, lehetsz introvertált, extroveltárt csak ne egy kihallgatas legyen a beszélgetés.

Legyél jó indulatú, ne csak velem, másokkal is.

Legyél tanult, vagy nyitott a világra, nem kell diploma csak lehessen sokmindenről beszélgetni veled.

Ne legyél grammar náci.

Munka: ne erőszak szervezetnél dolgozz, ne legyél ingatlanos, ne legyél politikus, ne dolgozz éjszakai munkarendben.

Lakhely: Budapest vagy közelében, és a jövőt is itt tervezd.

Hobbik: ne csak a bulizás és instagramm bámulás legyen az életed.

Kor: 21-28

Testsúly: 45-70kg

Magasság: 157-173cm

Testalkat: kb. mind1

Arc: ezt nehéz leírni, ami nem tetszik ha valki nagyon mű.

nov. 25. 18:25
 5/21 A kérdező kommentje:

3mas kicsit kétkedve fogadom, hogy nincsenek igényeid. Értem, hogy ez jól hangzik de a valóságot szerintem nem fedi.

Illetve a poszt arról szól, hogy leírj egy ideális társat, hátha vki magára ismer. (Igen, tudom nem sok esély van rá.)

nov. 25. 18:30
 6/21 anonim válasza:

Egyetlen volt társam sem olyan volt kinézetben,vagy korban,lakóhelyben,akit magamban elképzeltem :)

A válaszomnak ez a háttere.

# 3

nov. 25. 18:32
 7/21 anonim válasza:

Én: 16/L

Akit keresek: (fiú)

•Kor: 16-20

•Magasság: legyen nálam magasabb (163 cm)

•Legyen humorérzéke

•Ne drogozzon, cigizzen és ne legyen alkoholista

•Ne legyen bunkó (ok nélkül)

•Tudjon egy egész mondatot helyesírási hiba nélkül leírni

Kb. ennyi:)

nov. 25. 18:55
 8/21 anonim válasza:

F18

-lány (15-22 év között)

-ne legyen függősége

-szingli

-vékony, normál testalkatú

Írj, ha szeretnél. :)

nov. 25. 19:04
 9/21 anonim válasza:

Hetero fiú keres szimpatikus lányt:

- kb. 16 és 26 év között

- Magasság: 150 cm felett lehetőleg, de szeretem a 175-180cm magas lányokat is. Nekem nem a magasság számít, ha 1,90 es kosárlabdázó a lány, egyáltalán nem zavar, sőt kimondottan kedvelem a magas lányokat is.

- Súly: kb. 45 - 75/80kg között

- Hajszín: mindegy

- Szemszín: mindegy

- Személyiség: mindenkinek van egy saját személyisége és karaktere

- Legyél ápolt és tiszta, szerintem a higiénia fontos

- Lehetőleg ne drogozzon

- Testalkat: mindegy

- Iskolai végzettség, munka: nekem ez nincs semmihez sem kötve

- Szexuális tapasztaltság: nem számít

- Konkrét külső ideálom: mindenkinek megvan a saját egyedi szépsége

23/ f (hetero)

nov. 25. 19:12
 10/21 anonim válasza:

Én : 18l

Akit keresek: 18-22 fiú

Magasság :180-185 (176 vagyok)

Szemszín: mindegy

Hajszín: barna/fekete

Testalkat: nem jönnek be az izompacsirták, de a túl soványak sem

Beállítottság: intelligens, lehessen vele filozófálni, mélyebb dolgokról beszélgetni

Szexuális beállítottság: ne legyen pervez és rámenős

Egyéb: ne legyen féltékeny típus, legyen kedves és megértő, őszinte, de tapintatos

Amit én tudok nyújtani: megértés, lelki support, őszinteség, nem vagyok féltékeny típus, türelmes vagyok, nem kérdőjelezem meg a tetteidet, lehet velem bármiről beszélni, határozott vagyok

nov. 25. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!