Van itt olyan nő, aki lassabb tempóban szeret ismerkedni?
Introvertált, félénk lány vagyok, aki nem vállalja fel a nőkhöz való vonzalmát. Jó lenne valakivel lassan ismerkedni, elsősorban romantikus kapcsolat reményében, de barátok is lehetünk.
Extrovertáltak is írhatnak, ha van türelmük hozzá. :)
Rólam:
24 éves vagyok és kissé elveszett, mégis teli reményekkel. 🥲
Kedves Hamburger, ugye vágod hogy leszbikusnak írod a nem éppen magas röptű hozzászólásodat...?
Én 30+ vagyok, és kimondottan a lassabb tempójú ismerkedést preferálom. Úgy lehet megismerni a másikat.
Kedves EgyCseppaTengerből!
Nem teljesen értek egyet azzal,hogy az introvertáltabb emberek mindig támadást fognak kapni az extrovertáltabbaktól.
Egyrészt szerintem nincs 100%-osan ilyen vagy olyan. Másrészt szerintem a normális emberek nem bántanak senkit azért,hogy mennyire könnyen nyílik meg,mennyire szociális. Én is inkább extrovertáltnak mondanám magam, viszont a legjobb barátaim nagyrésze inkább befelé húz és ebből nem is szokott problémánk lenni. Nem tudom milyen emberekkel ismerkedtél,akik ezt az érzést keltették,mindenesetre sajnálom.
Ez nyilván nem kioktatás akart lenni,viszont úgy gondoltam leírom erről a véleményem.:)
13# vagyok
Azzal egyetértek, hogy sokan erőltetnek dolgokat,amiket nem kéne sajnos.
És igen, valószínű az is gondot okoz a fejekben,hogy nem ismerik rendesen ezeket a jelzőket.
De amíg vannak megértő, jófej barátaid,addig ne legyen nagyobb gond. :D
Nézd, ez egy olyan összetett dolog.
De egy biztos, ha nem tud úgy hozzád érni valaki, hogy libabőrös legyél tőle, soha nem lesz felhőtlen kapcs belőle. És igen, ez jobb ha minél hamarbb kiderül. Rmgetegen vonzódnak egymáshoz emberileg, aztán kiderül, hogy nem jó a szexualitás a másikkal. És nincs olyan ember se, akivel ez nem történik meg párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!