Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan nő, aki lassabb...

Van itt olyan nő, aki lassabb tempóban szeret ismerkedni?

Figyelt kérdés

Introvertált, félénk lány vagyok, aki nem vállalja fel a nőkhöz való vonzalmát. Jó lenne valakivel lassan ismerkedni, elsősorban romantikus kapcsolat reményében, de barátok is lehetünk.

Extrovertáltak is írhatnak, ha van türelmük hozzá. :)

Rólam:

24 éves vagyok és kissé elveszett, mégis teli reményekkel. 🥲

nov. 21. 21:59
1 2
 11/18 anonim válasza:

Kedves Hamburger, ugye vágod hogy leszbikusnak írod a nem éppen magas röptű hozzászólásodat...?

Én 30+ vagyok, és kimondottan a lassabb tempójú ismerkedést preferálom. Úgy lehet megismerni a másikat.

nov. 22. 12:05
 12/18 EgyCseppaTengerből válasza:
A baj szerintem azzal van, hogy mi, introvertaltak, akármilyen meglepően is sokan vagyunk, mindig támadást fogunk kapni az extrovertált emberektől, mert a többség egyszerűen képtelen megérteni minket. Én is megkaptam már hetero pasitól, hogy úgysem fog senki várni és majd megcsalnak. Szerencsére nem érdekelt férfi vélemény. Én itt ismertem meg a párom, igaz nem párkapcsolati ismerkedésnek indult, benne hamarabb átfordult és kitartott amellett, hogy megszerez. Ne keseredj el! :) Nem könnyű itt ismerkedni, de nem is lehetetlen. Én is sok levelet kaptam már lányoktól, mert szimpatikusnak találták a válaszaim és hamar kiderült, ha nem passzoltunk egymáshoz.
nov. 22. 12:23
 13/18 anonim válasza:

Kedves EgyCseppaTengerből!

Nem teljesen értek egyet azzal,hogy az introvertáltabb emberek mindig támadást fognak kapni az extrovertáltabbaktól.

Egyrészt szerintem nincs 100%-osan ilyen vagy olyan. Másrészt szerintem a normális emberek nem bántanak senkit azért,hogy mennyire könnyen nyílik meg,mennyire szociális. Én is inkább extrovertáltnak mondanám magam, viszont a legjobb barátaim nagyrésze inkább befelé húz és ebből nem is szokott problémánk lenni. Nem tudom milyen emberekkel ismerkedtél,akik ezt az érzést keltették,mindenesetre sajnálom.

Ez nyilván nem kioktatás akart lenni,viszont úgy gondoltam leírom erről a véleményem.:)

nov. 22. 12:38
 14/18 EgyCseppaTengerből válasza:
Én ezt eddig még így tapasztaltam minden emberi kapcsolatomban, de örülök, hogy leírtad te is a véleményed és erősíted, hogy mindenhol vannak kivételek! Természetesen nem vettem kioktatásnak, jó dolog, ha valakivel normálisan véleményt lehet cserélni és tapasztalatot megosztani. Ettől függetlenül egyébként tökéletesen működő barátságaim vannak, de sokszor nem értik, miért nem okoz számomra örömet, ami nekik igen vagy nekem miért sok 3 órát telefonálgatni a semmiről. De elfogadják már. Igazából lehet, hogy én fogalmaztam rosszul, sőt biztos! Mert a támadásuk valójában nem szándékos és részükről nem is támadás, sokszor egy túlságos erőltetés és biztatás arra, hogy legyünk mások, ne ilyenek, mert ez nem jó. Nem akarnak ők ezzel bántani minket, de ettől függetlenül erősíthetik a "Nem vagyok elég jó." érzést bennünk. Én mindig ezt tapasztalom, hogy nem tudják megérteni teljesen. Ismerek mindenféle embert, introvertáltabbat, mint én, extrovertáltakat és ambivertáltakat is egyaránt. Szerintem az egyik nagy gond ezzel a témával kapcsolatban, hogy sokan nincsenek is tisztában ezek jelentésével, mert aki csendesebb egy rosszabb időszak miatt, már megkapja az introvertált jelzőt, pedig alapból nem az. Ugyanígy az elkerülő személyiségzavarral élő emberek is. Ezért olyan zavaros ez az egész.
nov. 22. 13:30
 15/18 anonim válasza:

13# vagyok

Azzal egyetértek, hogy sokan erőltetnek dolgokat,amiket nem kéne sajnos.

És igen, valószínű az is gondot okoz a fejekben,hogy nem ismerik rendesen ezeket a jelzőket.

De amíg vannak megértő, jófej barátaid,addig ne legyen nagyobb gond. :D

nov. 22. 13:44
 16/18 anonim válasza:

Nézd, ez egy olyan összetett dolog.

De egy biztos, ha nem tud úgy hozzád érni valaki, hogy libabőrös legyél tőle, soha nem lesz felhőtlen kapcs belőle. És igen, ez jobb ha minél hamarbb kiderül. Rmgetegen vonzódnak egymáshoz emberileg, aztán kiderül, hogy nem jó a szexualitás a másikkal. És nincs olyan ember se, akivel ez nem történik meg párszor.

nov. 22. 17:00
 17/18 anonim válasza:
Sajnos én még az idősebb korosztályban sem találok...
nov. 22. 21:49
 18/18 anonim válasza:
Már megint hülyeségeket írogatnak páran, akik gondolom extrovertált emberek és nem akarják megérteni egy introvertált ember működését, ahogy Csepp is írta. 16-os, egy demiszexuális embernek először érzelem kell és akkor van vonzalom is. Az introvertált emberek nagy általánosságban véve demiszexuálisak. Ha valakit eléjük állítasz pár nap beszélgetés után, pont hogy bezárkóznak és nem akarják, hogy egy idegen érintse őket, mert nincs elmélyítve lelkileg a kapcsolat. Mit nem lehet ezen felfogni?
nov. 22. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!