Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan nő, aki lassabb...

Van itt olyan nő, aki lassabb tempóban szeret ismerkedni?

Figyelt kérdés

Introvertált, félénk lány vagyok, aki nem vállalja fel a nőkhöz való vonzalmát. Jó lenne valakivel lassan ismerkedni, elsősorban romantikus kapcsolat reményében, de barátok is lehetünk.

Extrovertáltak is írhatnak, ha van türelmük hozzá. :)

Rólam:

24 éves vagyok és kissé elveszett, mégis teli reményekkel. 🥲

nov. 21. 21:59
1 2
 1/18 anonim válasza:
Nincsen szerintem. Ennek a korosztalynak mar nincs ideje beszelgetni orakat, felaldozni az idot, arra hogy fel ev utan kideruljon nem mukodik a kapcsolat.
nov. 21. 22:05
 2/18 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok...
nov. 21. 22:12
 3/18 A kérdező kommentje:
#1 Azért nem csak én vagyok ilyen a korosztályomból.
nov. 21. 22:28
 4/18 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok, légyszi. 🙂
nov. 21. 22:29
 5/18 anonim válasza:
Én 20 évesen nem tudok gyorsan ismerkedni,nekem az túl...gyors 😆
nov. 21. 23:52
 6/18 EgyCseppaTengerből válasza:
Én foglalt vagyok, csak azért írok, hogy az első válaszoló ne vegye el a kedved. A párom 25 éves és elég sokat kellett várnia, hogy a beszélgetéseinkből párkapcsolat alakuljon ki. :)
nov. 22. 00:35
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm EgyCseppaTengerből, de úgy látszik az első válaszolónak igaza van. :'(
nov. 22. 01:43
 8/18 anonim válasza:
Ja, igaza van, mégis ki várna fél-1 évet, hogy kiderüljön, jajj mégsem passzoltok. És ha valaki komoly szándékkal ismerkedik az pont nem a gyakorin fog.
nov. 22. 01:57
 9/18 A kérdező kommentje:

#9 Miből gondolod, hogy fél-egy évet szeretnék várni és mégis mivel?? 😆

Az ismerkedés során derül ki, hogy passzolunk-e vagy sem, nem? Nekem egyszerűen csak elegem van, hogy mindenki egyből csak szexet akar.

Nem rég sikerült belefutnom egy elég perverz személybe és egyszerűen becsömörlöttem.

nov. 22. 03:24
 10/18 anonim válasza:
Vannak ilyenek, a volt barátnőm pl lassan szeretett volna haladni, nekem meg ez okés is volt mert úgy gondoltam megéri miatta. Aztán kiderült hogy nem, de az már más sztori xd
nov. 22. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!