Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányoknak már tényleg csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak már tényleg csak ez a fontos?

Figyelt kérdés

Sok elutasítást kaptam képcsere után, valószínűleg amiatt mert nem vagyok kigyúrva. A lányoknak már komolyan csak a ki tesizett srácok kellenek?

Leszögezném, hogy nem vagyok kövér, sőt, átlagos-vékony testalkatom van, nincs pocak se semmi, de nem is csontipálcika ember vagyok. Alapvetően én jól érzem magam így, nincsen bennem az hogy én most elkezdjek kondiba járni és kigyúrjam magam aztán feszítsek a tükör előtt, de ha ez az egyetlen esély manapság hogy nőm legyen, akkor szerintetek elkéne járnom kondiba? Szerintetek csak a kockás paliké a világ, a többit szarba se nézik a nők?

nov. 21. 14:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Az olyan nők, nem sokat érnek!

Ne sajnáld, ha velük nem jössz össze.

A belső értékek sokkal fontosabbak.

nov. 21. 14:59
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Abszolút nem csak ez számít.

A testépítőkre gerjedő incelek szeretik azt bebeszélni minden pasinak, hogy a nőknek csak a kigyúrt férfiak kellenek, de ez nem így van. Ugyanannyian részesítik előnyben a vékony, a normál vagy a testes alkatot. A legjobb barátnőm pl. pont a kicsit túlsúlyos figurákat szereti úgy, hogy ő meg XS-es méretű.

nov. 21. 15:17
 3/11 anonim válasza:
70%

A felszínes nők valóban a külsőségekre koncentrálnak, ne akarj nekik megfelelni.

Olyanok is vannak bőségesen, akiknek tényleg belső tulajdonságaid számítanak.

nov. 21. 15:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez ilyen ösztön kérdés, aminek valóban nem az elsőnek kellene lennie, de kicsit érthető. Az erősebb testben biztonságot látni, közös jövendőt így könnyebb elképzelni. Persze nem ez kell legyen az elsődleges semmi esetre sem, szerintem sem!
nov. 21. 16:18
 5/11 anonim ***** válasza:
38%

Ha gondolod akkor mondok őszinte véleményt rólad, ha küldesz képet.

Szerintem egyébként nem kell ahoz kigyúrtnak lenni, meg semmi ilyesmi hogy "nőd" legyen.

Viszont nálam például fontos a sport, ugyanannyira mint egy jó személyiség:)

16L

nov. 21. 16:35
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

"A felszínes nők valóban a külsőségekre koncentrálnak"

Mindenki a külsőségekre koncentrál valamennyire. Csak nem mindenkinek ugyanaz a külsőség tetszik, azt kéne felérni ésszel. Ami az egyiknek szép, az a másiknak ronda, és vice versa.

nov. 21. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:
45%
Én átlagos vagyok arcra, pocakos alkat mégis bejöttem jó pár csajnak.
nov. 21. 20:23
 8/11 anonim ***** válasza:

A nőknek (is) a külső az elsődleges, milyen meglepő. De ez nem azt jelenti, hogy "kigyúrtnak" kell lenni, csak edzettnek, látványosabban izmosnak. Hogy jól álljanak rajtad a ruhák, legyen tarátsod stb.

Mondjuk az arc a legfontosabb, tehát legyél minél jóképűbb. Nyilván embere válogatja ki mit tart jóképűnek, de azért van egy általánosságban meghatározható kinézet, amelyre senki vagy csak nagyon kevesen mondanák, hogy nem néz ki jól. A második legfontosabb a magasság, minél magasabb vagy (egy bizonyos határig) annál jobb. Vannak olyan nők akiknek szinte kizárólag a magasság számít, valamelyiknek az arc, és nagyon soknak elég ha a pasi edzett, jó testű.

Az arányokra kell figyelni. Ha alacsony vagy és balta arcú akkor kigyúrva sem leszel népszerűbb. Ha átlagos vagy minden téren, de kicsit jobb testet össze tudsz hozni, akkor nyilván előnyben leszel.

nov. 22. 06:25
 9/11 anonim ***** válasza:
És neked milyen nők jönnek be?
nov. 22. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Sajnos számít ez is. Aki nem szeret gyúrni nem fog mindenkinek bejönni. 🙁
nov. 22. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!