Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak már tényleg csak ez a fontos?
Figyelt kérdés
Sok elutasítást kaptam képcsere után, valószínűleg amiatt mert nem vagyok kigyúrva. A lányoknak már komolyan csak a ki tesizett srácok kellenek?
Leszögezném, hogy nem vagyok kövér, sőt, átlagos-vékony testalkatom van, nincs pocak se semmi, de nem is csontipálcika ember vagyok. Alapvetően én jól érzem magam így, nincsen bennem az hogy én most elkezdjek kondiba járni és kigyúrjam magam aztán feszítsek a tükör előtt, de ha ez az egyetlen esély manapság hogy nőm legyen, akkor szerintetek elkéne járnom kondiba? Szerintetek csak a kockás paliké a világ, a többit szarba se nézik a nők?
nov. 21. 14:10
11/11 anonim válasza:
Volt nálad jóképűbb, sportosabb, magasabb.
A legtöbb ismerkedés a képcseréig tart, szokd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!