Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van kedve valakinek még...

Van kedve valakinek még ismerkedni ?

Figyelt kérdés
Egy ideje azt vettem észre magamon, hogy hetero férfiként annyi borzasztó randin vagyok túl, hogy elment a kedvem az ismerkedéstől. (Én sem vagyok tökéletes, én is rontottam el párat) Nektek mi a véleményetek? Van aki még szeretne ismerkedni ?

nov. 19. 20:12
1 2
 1/13 anonim válasza:
Mennyi idős vagy kérdező és kb merre élsz, milyen elképzeléseid vannak a csalódásaid mellett?
nov. 19. 20:44
 2/13 anonim válasza:
Van aki még szeretne, de hasonló helyzetben vagyok mint a kérdező.
nov. 19. 21:39
 3/13 anonim válasza:
:)
nov. 19. 22:02
 4/13 anonim válasza:
Nekem már nem van, mondjuk én a randikig sem nagyon jutok el már jó ideje.
nov. 19. 22:04
 5/13 anonim válasza:
Engem mindig a lábak érdekeltek, de már az sem.
nov. 20. 01:52
 6/13 anonim válasza:

Én már teljesen kiégtem. Nincs sem kedvem, sem erőm újra és újra ugyanazokat a felesleges ismerkedős köröket futni.

37N

nov. 20. 10:52
 7/13 anonim válasza:
6 ne add fel soha. Irj nekem dumcsizuunk 🙂
nov. 21. 10:54
 8/13 anonim válasza:

50 f vagyok

Mar nem keresek. Ahogy itt elottem irta valaki egyszeruen nincs arra kapacitas, hogy mindenfele kreten energiavampir lemeritsen.

Ugyan azok a korok, ugyan azok a beszelgetesek, ugyan az a vege.

Ugy erzem magam mint orvos az elmegyogyintezetben, mar a sajat normalitasom is megkerdojelezem neha.

nov. 21. 16:18
 9/13 anonim válasza:

Nem gondoltam, hogy 50 körül ilyen nehéz megtalálni azt, akivel tervezhető bármi is...

Pedig ilyenkor már szinte nem is lenne más "dolga" az embernek, minthogy boldog legyen, szeressen, szeressék...

Persze, azt sem gondoltam, hogy 50 körül a "páromat" fogom keresni...

Tényleg nem tudni, mit hoz az élet...

nov. 21. 18:18
 10/13 anonim válasza:

Mindenki olyan pesszimista... A gyermeki én meg él mindnyajunkban, előkéne hívni önmagunkból! Vannak még csodák én hiszek benne. 🙂

40N

nov. 22. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!