Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne valakinek kedve ismerked...

Lenne valakinek kedve ismerkedni egy 39 éves férfival?

Figyelt kérdés

Főleg Hajdú-Bihar megyéből ismerkednék komoly párkapcsolat céljából korombeli nőkkel.

Magamról annyit, hogy kissé introvertált személyiségű, így az ismerkedés nem erősségem de ettől függetlenül kedves, segítőkész, törődő férfi vagyok. Fontos számomra az őszinteség, úgy vélem enélkül semmilyen emberi kapcsolat nem működhet jól.

Káros szenvedélyektől mentesen élek és rendszeresen sportolok is. Szeretném megtalálni a párom akivel kölcsönösen teljesebbé és boldogabbá tudnánk tenni egymás életét, még ha nem is sok esély van rá hogy pont itt találom meg akit keresek, de hátha mégis. Az alkalmi,szexkapcsolatok nem érdekelnek, ezek a kapcsolatok teljesen távol állnak tőlem, így az ilyen kapcsolatokra biztosan nem én vagyok az ideális partner.

Mivel komolyan gondolom a társkeresést és nincs takargatni valóm vagy hátsó szándékom, szívesen küldök magamról fotót privátban vagy e-mailen aki úgy véli ismerkedne velem. Ha pedig bárkiben bármilyen kérdés felmerülne, privátban szívesen válaszolok bármilyen kérdésre.

nov. 12. 21:13
1 2
 1/20 anonim válasza:
Írj privit 😉
nov. 12. 22:18
 2/20 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es, mielőtt privátot írok, ha megkérhetlek, pár dolgot írnál Magadról?
nov. 12. 22:37
 3/20 anonim válasza:
Hagyjuk 😄
nov. 12. 23:12
 4/20 A kérdező kommentje:
#3 Rendben. 😀
nov. 12. 23:32
 5/20 anonim válasza:

Ez tipikus. Ha a férfi megoszt magáról egy csomó infót itt, az alap elvárás a nőknél, de ha nekik nőknek kellene írniuk ide 1-2 mondatot, az ugye már nem megy, mert titkos, inkább dobják a kukába a lehetőségét, hogy megismerjenek a kérdése és leírása alapján tökre normális, szimpatikus csávót.

1-es kommentelő, nem azt kellett volna ide írnod, hogy írjon a kérdező privit, hanem alapból neked kellett volna privát üzenetet küldeni neki, miután elolvastad a leírását.

Szerintem ne engedjétek el ezt az egészet, beszélgessetek privátban.

nov. 13. 00:14
 6/20 anonim válasza:
Szerintem ne ítéljél elsőre. Az az Isten dolga.
nov. 13. 06:14
 7/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm 5-ös a hozzászólásod.

Részemről olyan embereknek nem írok privátot akiről szó szerint semmilyen információval nem rendelkezem, mközben ő 3-4 alapvető dolgot is tud rólam. Úgy vélem egy normális értékrenddel és gondolkodással rendelkező ember számára ez teljesen érthető. Az hogy társat keresek még nem jelenti azt hogy mindenáron és mindenkivel ismerkednék.

Robin Williams szavaid idézve, nem az a legrosszabb ha egyedül vagy, hanem ha az, ha együtt valakivel de mégis egyedül érzed magad. Ezért nem érdemes erőltetni az ismerkedést sőt még a beszélgetést sem olyan emberrel, akivel nincs meg az összhang vagy a kölcsönös harmónia, a hasonló értékrend, gondolkodás.

nov. 13. 09:44
 8/20 anonim válasza:
A karótnyelt stílusod már a bemutatkozásodon is érezhető, de emellett még előítéletes is vagy… Jajj.
nov. 13. 10:13
 9/20 A kérdező kommentje:

#8 Nevezheted karótnyelt stílusnak a bemutatkozásomat, én inkább őszintének mondanám. Tudom, ismerem magamat és azzal is teljesen tisztában vagyok, hogy kit keresek. Nyilván vannak olyanok akiknek nem vagyok, nem leszek szimpatikus, valószínűleg Te is ezen emberek csoportjába tartozol, ezzel nincs is baj, mindenki más így mindenki mást keres, mindenkinek más a fontos, más tetszik.

Előítéletesség viszont nincs bennem, nem zavar ha valaki alkalmi kapcsolatokat, szexkapcsolatokat keres ha neki az a jó, keressen de ilyen emberekkel nem szeretnék ismerkedni mert lelkileg nekem az ilyen alkalmi, minden érzelmet nélkülöző, csak a vágyak kielégítésére irányuló kapcsolatok nekem kevesek és ezért is nem vágyok ilyenre. Káros szenvedéllyel kapcsolatosan pedig, ha valaki mondjuk dohányzik, esetleg rendszeresen fogyaszt alkoholt, nyugodtan tegye, ha neki ez jó, de mivel nem bírom a dohányfüstöt ezért az ilyen emberek társasága megint csak nem vonzó számomra így a párkapcsolatba sem szeretnék ilyenekkel kerülni. Alkoholfogyasztással kapcsolatosan ha valaki rendszeresen de mértékkel tud alkoholt fogyasztani akkor nincs gond, de én nem fogok inni az ő társaságában sem, így valószínűleg nem passzolnánk egymáshoz, mivel az ilyen 1 üveg boros vagy pezsgős romantikus esték nálam nem működnének. Kivéve, ha nem zavarja hogy ő borozik vagy pezsgőzik, én meg teát iszom mellé, de az gondolom elég hangulatromboló lenne.

Úgy gondoltam ezeket jó tisztázni, mivel feleslegesen ne pazaroljuk egymás idejét, energiáját, ne fussuk a felesleges köröket egymással. Szerintem ez is elég érthető dolog. Senkitől sem várok el többet mint önmagamtól, sőt magammal szemben sokkal magasabb elvárásaim vannak. Rendszeresen sportolok edzek, napi szinten, de senkitől nem várom el hogy edzen, sportoljon, a leendő páromtól sem, de tény hogy a duci és kövér nők számomra nem nőiesek, nem vonzóak, így ez megint csak kizáró ok számomra. De ettől sem leszek előítéletes, mert attól hogy valakit nem vonz egy másik személy vagy dolog, attól még nem válik előítéletessé. Ennyi erővel mondhatom hogy heteroszexuális vagyok de nem szeretnék homoszexuálisokkal vagy biszexuálisokkal ismerkedni hanem hozzám hasonlóan heteroszexuális beállítottságú emberrel szeretnék párkapcsolatot kialakítani? Akkor most én a homoszexuálisokkal vagy biszexuálisokkal kapcsolatosan előítéletes vagyok? Nem hiszem, legalábbis nem tartom magamat annak. Ha valaki homoszexuálisként vagy biszexuálisként vagy bármilyen más szexuális beállítottságúként él, ha úgy a jó neki, éljen úgy, az ő döntése és az ő dolga, én elfogadom de ő is fogadja el hogy én nem ilyen vagyok és nem ilyen embert keresek.

Részemről ezzel ezt a beszélgetést lezártnak tekintem mert úgy vélem többet nem érdemes erről beszélni, főleg nem Veled 8-as, mivel úgysem egymást keressük.

nov. 13. 13:16
 10/20 anonim válasza:
Én nem olvastam végig a monológod, de az első pár sorból is kitűnik, hogy még azt sem sikerült értelmezned miért vagy előítéletes :D
nov. 13. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!