Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne valakinek kedve ismerked...

Lenne valakinek kedve ismerkedni egy 39 éves férfival?

Figyelt kérdés

Főleg Hajdú-Bihar megyéből ismerkednék komoly párkapcsolat céljából korombeli nőkkel.

Magamról annyit, hogy kissé introvertált személyiségű, így az ismerkedés nem erősségem de ettől függetlenül kedves, segítőkész, törődő férfi vagyok. Fontos számomra az őszinteség, úgy vélem enélkül semmilyen emberi kapcsolat nem működhet jól.

Káros szenvedélyektől mentesen élek és rendszeresen sportolok is. Szeretném megtalálni a párom akivel kölcsönösen teljesebbé és boldogabbá tudnánk tenni egymás életét, még ha nem is sok esély van rá hogy pont itt találom meg akit keresek, de hátha mégis. Az alkalmi,szexkapcsolatok nem érdekelnek, ezek a kapcsolatok teljesen távol állnak tőlem, így az ilyen kapcsolatokra biztosan nem én vagyok az ideális partner.

Mivel komolyan gondolom a társkeresést és nincs takargatni valóm vagy hátsó szándékom, szívesen küldök magamról fotót privátban vagy e-mailen aki úgy véli ismerkedne velem. Ha pedig bárkiben bármilyen kérdés felmerülne, privátban szívesen válaszolok bármilyen kérdésre.

nov. 12. 21:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#10 rendben, számodra előítéletes vagyok. Maradjunk ebben és fejezzük be ezzel a beszélgetést.
nov. 13. 15:43
 12/20 anonim válasza:
Senki sem kényszerít, hogy válaszolj…
nov. 13. 15:47
 13/20 anonim válasza:
12. Fuhh, de egy nehézkes ember a kérdező, jobb is hagyod.
nov. 13. 17:00
 14/20 A kérdező kommentje:
Tévedsz 13-as, nem vagyok nehézkes, csupán 82-83 kg vagyok. :D Mint írtam rendszeresen sportolok és edzek, így a mozgással nincs problémám. De abban igazad van, hogy nem érdemes sem Neked, sem a 12-es válaszadónak időt és figyelmet fordítanotok rám.
nov. 13. 18:47
 15/20 A kérdező kommentje:
Végezetül, minden jót Nektek!
nov. 13. 19:33
 16/20 anonim válasza:
nov. 13. 19:38
 17/20 anonim válasza:
Egy felhasználóval kevesebb.
nov. 15. 09:04
 18/20 anonim válasza:
Hát ha 49 lennél.. de így nem... :)
nov. 15. 09:47
 19/20 anonim válasza:
Nem tudom mi itt a karótnyelt stílus... Valószínű az a puszta tény hogy a 8-as vagy egy olyan nő, aki tudja magáról hogy nem lépi meg azt a szintet, hogy megfeleljen a Kérdezőnek, vagy egy olyan züllött és gagyi pasi, aki szintén magányos, de nincs se esze, se bátorsága párt keresni/talàlni és màr csak azért is irigy a Kérdezőre, mert ő meg vette a bátorságot....
nov. 15. 09:57
 20/20 anonim válasza:

Kíváncsiságból figyeltem én is a kérdező és a válaszadók hozzászólásait, mi lesz ebből.

#18, nem vesztettél sokat, ahogy látom a kérdező már törölte magát, így ha 49 lenne, akkor sem lenne lehetőség már ismerkedni vele.

#19 elgondolkodtató amit írsz.

nov. 15. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!