Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » BMW-seket miért utálják...

BMW-seket miért utálják ennyire a nők?

Figyelt kérdés
Nekem is az van, de egyre inkább azt veszem észre, hogy mikor kiderül, nem örülnek neki a lányok. Nem azért vettem, hogy ezzel fogjak embereket, hanem mert kis korom óta szerettem volna egyet, de azért azt sem hittem, hogy hátrány lesz, azt hittem közömbös dolog egy lány szemében. Nyilván én is olvasok híreket, és látom némelyik kedves márkatárs mit művel sajnos, amitől teljesen elhatárolódok, csak sajnos engem is parasztnak tartanak miattuk.

ma 07:41
1 2
 1/15 anonim válasza:
A válasz Bene van a kérdésedben.
ma 08:08
 2/15 A kérdező kommentje:

De miért kell általánosítani?

Biztos nem fogom eladni, azt senki kedvéért nem tenném meg, mert kötődöm hozzá. Viszont még is úgy érzem, hogy ennek a dolognak a csapdájából nem tudok így szabadulni.

ma 08:13
 3/15 anonim válasza:

Tök egyszerű a megoldás.

Az első találkozón ne híreszteld hogy bmw-d van. ennyi. Akkor nem lesz előítélet. Olyannak fog látni amilyen van. Ha később megtudja már nem lesz gond, mert már tudja milyen vagy.

ma 08:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha beszélek vele a facebookon előtte, akkor úgyis lebukok, van rengeteg közös képem vele.
ma 08:22
 5/15 anonim válasza:

Akkor neked kell dönteni mi a fontosabb. Egy normális nő vagy a kocsid.

Nekem sem lenne szimpi valaki, akinek az összes képén ott a kocsija. Ráadásul bmw. Dedós és úgy tűnik kompenzál. Szerintem itt van a gond.

Sok embernek van autója. Bmw is, de eszükbe sincs 100 képet feltenni róla.

Tehát a facebook alapján ez nem előítélet, hanem utóítélet.

ma 08:46
 6/15 anonim válasza:
BMW-m van és nem utálnak.
ma 08:47
 7/15 anonim válasza:

5 vagyok.

Amúgy van egy réteg akinek tetszik. Egyszerűbb, szegényebb, kitűnni akaró csajok. Szóval nincs minden veszve. Megtalálhatod a hozzad illőt így is.

ma 08:48
 8/15 A kérdező kommentje:
De amúgy ez olyan, mintha mondjuk tegyük fel, hogy egy lánynak vannak cicás képei, én meg jobban szeretem a kutyákat, ami így is van, és ezért visszautasítanám, amit természetesen nem tennék. Szóval még mindíg nem értem, azért mert valaki szeret valamit, miért kell utálni, főleg, hogy mindenhol nyomják a nagy elfogadást, akkor az is csak bizonyos dolgokra érvényes?
ma 08:52
 9/15 anonim válasza:

Nem tudom, én lány vagyok és még senkit nem ítéltem azért, amilyen kocsija van.

Nem tudom mit élnek itt az emberek.xD

De az valóban fura tud lenni,ha valaki 10-ből 9 képen a kocsijával pózol, legyen szó akármilyen autóról.

ma 09:22
 10/15 A kérdező kommentje:

De miért ennyire fura ez? 🙁

Sok fiú barátomnak ilyenekkel van tele a facebookjuk meg az instájuk. Én autószerelőnek is tanulok közben, nyilván szeretem a kocsikat, akkor pont a sajátom miért ne szeretném?

ma 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!