Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi zajlik benne? Van egy...

Mi zajlik benne? Van egy férfi akivel egyértelműen szimpatikusak vagyunk egymásnak. Mindketten foglaltak vagyunk. Az elmúlt időszakban írtam neki üzeneteket, amelyek utalnak arra, hogy nagyon megkedveltem.

Figyelt kérdés
Az üzikre általában nem reagál, de gondolom azért, hogy semmilyen írásos nyoma ne legyen semminek, viszont amikor összefutunk, akkor mindig odaszól nekem valamit.

ma 13:50
 1/6 anonim válasza:

Ismerkedni akarsz vele titokban? Milyen a párod? Ha majd lesz bármi megírhatod, csók, hűséged hogy volt, lesz..

Mi a terved, kávézás, séta?

Bízol egy olyan pasiban akinek van párja de jeleket küld neked ki tudja milyen szándékkal gondolom a párja tudtán kívül? Talán a párja sem korrekt vele, bár egy udvarlódnak nem tudni mit hihetsz el. Sok megcsaló ráfogja hogy a párja a hibás.

ma 14:34
 2/6 A kérdező kommentje:
1: Egyenlőre csak szeretném megtudni neki mi a terve. Egyáltalán vonzódik e hozzám. Nem szeretném félreérteni, hogy belelátok valamit ami nincs. A többin meg majd ráérek gondolkodni, egyáltalán mit akarok.
ma 14:38
 3/6 anonim válasza:

Miért csalnád meg a párodat?

Ha így érzel a párod iránt akkor miért nem hagyod el őt először, majd keresel úgy utána új partnert?

Engem igazán ez érdekelne. Mi játszódhat le egy olyan ember fejében, aki így tesz.

Nekem feleségem van, de sose csalnám meg őt. Ha meg elegem lenne belőle, inkább szakítanék és keresnék mást, mint hogy így játszadozzak, ami előbb-utóbb úgy is kiderül... Szakítani és újat keresni mindig jobb mint megcsalni. Az előbbi egy korrekt, elfogadott döntés, a másik hátba szúrás és árulás.

Egyenesebb dolog ez így, tisztább, a másik érző lélegző ember, akinek ugyan úgy limitált ideje van ezen a földön mint neked, és bízik benned, korrektebb elbánást kapna.

ma 14:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Ne menjünk már el a megcsalásig, még bőven nem tart ott a dolog.
ma 14:54
 5/6 anonim válasza:

"még"

Szerencsétlen férjed...

És szerencsétlen srác...

De így eljutunk oda hogy még válaszolni is tudok neked a feltett kérdésedre.

Lehet hogy ő hűséges akar lenni, és igyekszik elfojtani ezt az egészet ezen a ponton.

ma 15:00
 6/6 anonim válasza:
4. Még nem tart ott a dolog, de nem rajtad múlik!
ma 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!