Miért van az, hogy annyian vagyunk Budapesten, hogy alig férünk egymástól, de mégis ennyien magányosak?
Figyelt kérdés
nov. 10. 13:47
11/17 anonim válasza:
#7: A kisebb helyekkel az a baj, hogy egyrészt nincsenek közösségi terek, ahol ismerkedni lehetne, másrészt nincs "felhozatal" sem a nők között. A kevés program nagy része vagy a családosoknak, vagy a nyugdíjasoknak szól, és aki egy kicsit igényesebb, az nem biztos, hogy elmegy egy Bunyós Pityu koncertre vagy egy csülökfesztiválra, hogy botorkáló részegeket lásson. Nincsenek olyan helyek, mint régen voltak pl. az ifjúsági klubok, ahol rendszeresen össze tudtak ülni az emberek. Falun max. egy-két kocsma van, kisvárosokban több, esetleg diszkó, és ha van mondjuk színház, ott is az öregeknek kedveznek. Legfeljebb az utcán vagy a boltokban tudnál ismerkedni, de az sem jó, mert akkor meg zaklató és proli vagy. Ráadásul vidékről sok fiatal elmenekült, aki pedig ottmaradt, az nagyrészt családos, aki meg elvált, az már sérült, és nehezen nyit mások felé.
nov. 10. 18:53
12/17 A kérdező kommentje:
Egy ideig régebben én is mentem még oda random lányokhoz, plázában, buszon, de mivel egyszer se sikerült még normális beszélgetést se kialakítani ilyen módon, ezt a módszert fel is adtam.
nov. 10. 18:53
13/17 anonim válasza:
11, Falukba sem csak az ilyen bunyós pityuk szoktak menni, szóval ott is lehet ismerkedni mikor koncert van. vagy el mész nagyobb koncertekre, vagy ahol parkok vannak.
De a nők sem csak a seggükön kellene üljenek, ők is kellene kezdeményezzenek.
nov. 10. 19:00
14/17 anonim válasza:
#13 Van az a szint ahol szinte ráugranak a brédre csak hát ahhoz még kellene épülni szépülni 😀
nov. 10. 19:44
15/17 anonim válasza:
#13: Hát azért abszolút nem az a jellemző, hogy pár száz fős falvakba tömegesen mennének el híresebb együttesek vagy zenészek. Ráadásul a koncertekre is a legtöbben társasággal mennek, ők együtt mozognak, egymással foglalkoznak, max. félrehívni tudnád a neked tetsző csajt, de az esélytelen.
nov. 10. 19:47
16/17 anonim válasza:
1, Sok már a használt ember, amire nem mindenki vágyik; 2, Sok a betegséggel, egyéb problémával küzdő személy; 3, Nagyon nem mobilak még ma sem a magyarok sok tekintetben.
nov. 10. 20:40
17/17 anonim válasza:
15
Nyilván a legtöbben legalább 1 emberrel mennek koncertre, hogy ne egyedül legyenek. egyedül én sem szeretek menni.
De simán lehetséges hogyha szimpatikus vagy egy csajnak akkor kicsit arrébb menjen veled meginni valamit vagy ilyesmi. vannak nyitottabbak is
Vagy a park is egy jó lehetőség lehet
nov. 11. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!