Szinglik! Valentin napon nem vagytok magányosak? mit csináltok ilyenkor? Lenne esetleg kedvetek írogatni?
Figyelt kérdés
19 f2021. febr. 14. 15:36
1/6 anonim válasza:
felőlem írogathatunk, 30 éves szűz f.a.s.z.i vagyok és mivel nem kellek a nőknek, ezért úgy döntöttem buzcsi leszek, járok majd meleg felvonulásokra és a Meleg Mozgalom zászlaját én büszkén tovább viszem. :D
2021. febr. 14. 15:39
2/6 anonim válasza:
Nem, nem vagyok magányos. Ugyanolyan nap mint a többi és ugyanazt csinálom mint a többi napon.
22l
2021. febr. 14. 16:10
3/6 anonim válasza:
én is ugyanazt csinálom, mint minden más napon, miért lenne más? F
2021. febr. 14. 16:14
4/6 anonim válasza:
Van férje. ,de közli őt ez nem érdekli !!
Meg amúgy sem érdeklem már ,nincs semmi köztünk pedig még nem vagyunk azt gondolom öregek!!
39 vagyok és igenis vágyom az érintésre szeyre kedsvességre!
Egyre jobban azon vagyok hogy túl kéne lépnem rajta és megcsalni!!
Neki nem kell a szex nekem viszont igen,de közli ha megcsalom mehetek!!
Olyan vagyok mint a rabszolga!!
2021. febr. 14. 16:22
5/6 anonim válasza:
Nem vagyok magányos. Igaz csak 23 vagyok, de sajnos megtapasztaltam hogy jobb egyedül mint rossz kapcsolatban. Így az egyik, amire gondolok hogy majd lesz szép Valentin nap a megfelelő emberrel. A másik pedig, tanulok mert van mit bőven.
2021. febr. 14. 18:19
6/6 anonim válasza:
#4!
Ha mégis erre adnád a fejed, előtte beszélgethetnénk 😉
2021. febr. 14. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!