Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ferfikent megeri itt ismerkede...

Ferfikent megeri itt ismerkedesi kerdest kiirni?

Figyelt kérdés

Ahogy leirtam a kerdest, meg is valaszoltam, hogy miert is ne probaljam meg! 😅

Magamrol annyit, hogy 29 vagyok, es ne hidd azt, hogy egy szoke herceg vagyok (foleg azert, mert sotetbarna hajam van 😅), de azert a suliban nem Quasimodonak csufoltak az osztalytarsaim (csak Shreknek 🤣). Eleg magas vagyok, es testalkatra nem egy torekeny gyerek, szoval ha szeretnel egy strandon medencebe dobalosat jatszani, valoszinuleg en foglak teged dobalni. 😆

Szeretek utazni, es a munkam miatt surun is kell ezt gyakorolnom, viszont emiatt ritkan vagyok csak Budapesten. Igy nem is rendes kapcsolatot keresek csak baratsagot extrakkal. Ha netan olyan lanynak erzed magad, akinek ez mukodhet, akkor, kerrel irj par modatot magadrol privatban. 🙂

ma 16:09
 1/6 A kérdező kommentje:
Oltasokat koszi, de nem kerek, hogy "De gaaaz vagy!" es ehhez hasonlokat! 😅
ma 16:10
 2/6 anonim válasza:
Emoji man has arrived.
ma 16:40
 3/6 anonim válasza:

2

😁😂😂😈💀😏

ma 17:01
 4/6 anonim válasza:
Itt nem valószínű, hogy túl sok jelentkező lesz, mert már attól is kiakadnak, ha le mered írni, hogy alkalmit keresel. Egyébként szerintem amelyik nő alkalmit akar, az nem szorul rá a netes nézelődésre, egy átlagos nőt is valószínűleg épp elegen megkörnyékeznek a való életben is ahhoz, hogy tudjon közülük választani, ha kufircolni támad kedve.
ma 18:39
 5/6 anonim válasza:
Egyszóval, nem.
ma 19:17
 6/6 anonim válasza:
💉😱💀
ma 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!