KezdƑoldal » IsmerkedĂ©s » TĂĄrskeresĂ©s » Ferfikent megeri itt ismerkede...

Ferfikent megeri itt ismerkedesi kerdest kiirni?

Figyelt kérdés

Ahogy leirtam a kerdest, meg is valaszoltam, hogy miert is ne probaljam meg! 😅

Magamrol annyit, hogy 29 vagyok, es ne hidd azt, hogy egy szoke herceg vagyok (foleg azert, mert sotetbarna hajam van 😅), de azert a suliban nem Quasimodonak csufoltak az osztalytarsaim (csak Shreknek đŸ€Ł). Eleg magas vagyok, es testalkatra nem egy torekeny gyerek, szoval ha szeretnel egy strandon medencebe dobalosat jatszani, valoszinuleg en foglak teged dobalni. 😆

Szeretek utazni, es a munkam miatt surun is kell ezt gyakorolnom, viszont emiatt ritkan vagyok csak Budapesten. Igy nem is rendes kapcsolatot keresek csak baratsagot extrakkal. Ha netan olyan lanynak erzed magad, akinek ez mukodhet, akkor, kerrel irj par modatot magadrol privatban. 🙂

nov. 7. 16:09
 1/10 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Oltasokat koszi, de nem kerek, hogy "De gaaaz vagy!" es ehhez hasonlokat! 😅
nov. 7. 16:10
 2/10 anonim vĂĄlasza:
Emoji man has arrived.
nov. 7. 16:40
 3/10 anonim vĂĄlasza:

2

😁😂😂😈💀😏

nov. 7. 17:01
 4/10 anonim vĂĄlasza:
Itt nem valĂłszĂ­nƱ, hogy tĂșl sok jelentkezƑ lesz, mert mĂĄr attĂłl is kiakadnak, ha le mered Ă­rni, hogy alkalmit keresel. EgyĂ©bkĂ©nt szerintem amelyik nƑ alkalmit akar, az nem szorul rĂĄ a netes nĂ©zelƑdĂ©sre, egy ĂĄtlagos nƑt is valĂłszĂ­nƱleg Ă©pp elegen megkörnyĂ©keznek a valĂł Ă©letben is ahhoz, hogy tudjon közĂŒlĂŒk vĂĄlasztani, ha kufircolni tĂĄmad kedve.
nov. 7. 18:39
 5/10 anonim vĂĄlasza:
EgyszĂłval, nem.
nov. 7. 19:17
 6/10 anonim vĂĄlasza:
đŸ’‰đŸ˜±đŸ’€
nov. 7. 19:37
 7/10 anonim vĂĄlasza:
Nagyobb esĂ©lyed van meleg fĂ©rfit talĂĄlni, mint nƑt.
nov. 8. 00:22
 8/10 anonim vĂĄlasza:
#7. De Ƒ nƑt keres
nov. 8. 11:24
 9/10 anonim vĂĄlasza:
👩💞👧💉👩💞👩
nov. 8. 16:43
 10/10 Noren1989 vĂĄlasza:
Nem. Inkàbb a privàtban ismerkedés jött be itt nekem, de sajnos ahhoz is kell egy kézség, nyitottsàg.
nov. 9. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!