Én egy megkeseredett nőszemély vagyok. Kinek van kedve ismerkedni?
Kövér is vagyok.
Több (ön)gyilkossági kísérletem is volt.
34N
"jobb esetben a kérdező egyszerűen csak tesztelni akarta, hogy ha [...] magát nőnek beállítva kiír egy kérdést, akkor vajon milyen reakciókat fog kapni. Megállapítható, hogy a kettős mérce kiválóan működik, mert ha egy férfi írna ki egy hasonló kérdést, akkor vagy nem kapna válaszokat, vagy azonnal ízekre szednék, ellenben ha nő a kérdés feltevője, akkor rögtön akad pár jótevő."
Erről van szó 10-es, 11-nek ezúttal nincs igaza!
Privátból nem sokat kaptam, csak 6-ot. 🤣🤣🤣
Van akinek válaszoltam is.
Hát hogy is mondjam...
Helyettetek is ég a pofám, hogy annyira p..ahiányosak vagytok, hogy még egy ilyen totál csődtömeg, kb. legalja és ráadásul nyilvánvalóan lehúzó nővel is leállnátok egy kis szex vagy figyelem reményében.
Férfiak! Ennél azért magasabban kéne lenni a színvonalnak, nem gondoljátok?
16. Én az első válaszoló vagyok. Már pár ongyilkosos kérdésnél írtam és felajanllttam beszélgetést nemtől függetlenül. Nem a pinahiany miatt, hanem segítő szndek miatt. És nekem ég a pofám, hogy szerinted ez jó húzás volt, és szerinted egy kövér, ongyilkossagot megkiserlő nő az a legalja csődtömeg.
Szerintem meg Te vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!