Ki talál rokon lélekre az írásomban?
Gondoltam itt, a gyakori kérdéseken is teszek egy próbát, párkeresési ambíciókkal. Mert az ember sosem tudhatja, hol talál rá... A szerelem alapvetően nem bonyolult, hiszen a legtermészetesebb érzésről van szó. De hogy hol és hogyan teremtődik meg hozzá az összhang, az már a feleken múlik.
Magamról:
25 éves férfi, jelenleg földrajz-történelem tanárszakon tanuló egyetemista vagyok, Budapesten élek.
Hallássérült vagyok, a kommunikáció kicsit körülményesebb. Az eseményekkel egy új világba kaptam bepillantást, új barátaim lettek, és egy életre szóló hivatást kaptam.
Sok minden érdekel. A társadalmi témák, elmélkedések központi helyet foglalnak el az életemben. Hobbim az írás, verseket, novellákat, regényt írok. Szeretem a természetet, a fotózást, szívesen táncolok, kézműveskedek, kertészkedek. Szenvedélyes gyűjtő vagyok, a polcaim roskadoznak otthon a sok kacattól :) Érdekel minden, ami új, érdeklődő és nyitott vagyok. Legutóbb pl. az evezés volt, amibe belekezdtem.
Legalább egy szimpatikus és értelmes fiatalember kérdését olvashattuk. Kérem a válaszolókat ne oltsák le és ne vegyék el a kedvét, mert egyáltalán nem biztos, hogy sikertelen a szándéka !
Én mindenesetre a legjobbakat kívánom Neki, minden téren !
De biztos, nem azért mert bármi gond lenne vele hanem azért mert 2024 interneten nőt találni közel oehetetlen
5#
Vagy nem a gyakorin kéne tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!