Ki talál rokon lélekre az írásomban?
Gondoltam itt, a gyakori kérdéseken is teszek egy próbát, párkeresési ambíciókkal. Mert az ember sosem tudhatja, hol talál rá... A szerelem alapvetően nem bonyolult, hiszen a legtermészetesebb érzésről van szó. De hogy hol és hogyan teremtődik meg hozzá az összhang, az már a feleken múlik.
Magamról:
25 éves férfi, jelenleg földrajz-történelem tanárszakon tanuló egyetemista vagyok, Budapesten élek.
Hallássérült vagyok, a kommunikáció kicsit körülményesebb. Az eseményekkel egy új világba kaptam bepillantást, új barátaim lettek, és egy életre szóló hivatást kaptam.
Sok minden érdekel. A társadalmi témák, elmélkedések központi helyet foglalnak el az életemben. Hobbim az írás, verseket, novellákat, regényt írok. Szeretem a természetet, a fotózást, szívesen táncolok, kézműveskedek, kertészkedek. Szenvedélyes gyűjtő vagyok, a polcaim roskadoznak otthon a sok kacattól :) Érdekel minden, ami új, érdeklődő és nyitott vagyok. Legutóbb pl. az evezés volt, amibe belekezdtem.
Legalább egy szimpatikus és értelmes fiatalember kérdését olvashattuk. Kérem a válaszolókat ne oltsák le és ne vegyék el a kedvét, mert egyáltalán nem biztos, hogy sikertelen a szándéka !
Én mindenesetre a legjobbakat kívánom Neki, minden téren !
De biztos, nem azért mert bármi gond lenne vele hanem azért mert 2024 interneten nőt találni közel oehetetlen
5#
Vagy nem a gyakorin kéne tenni
Borzasztó nehéz társat találni, és a neten gyakorlatilag lehetetlen ismerkedni, nagyon jó pasinak kell születned ahhoz, hogy ott értékelhető sikered (értsd: egy-két matchnél, üzenetváltásnál, netán randinál több) legyen.
Értelmes, normális srácnak tűnsz, ezért azt javaslom neked, hogy inkább élőben próbálkozz. Járj közösségekbe, Pesten bizonyára vannak pl. olvasóklubok, könyvtári rendezvények, könyvbemutatók, konferenciák, slam poetry összeröffenések (ha már irodalom), nézz szét a közművelődési intézmények, közgyűjtemények, egyetemek, tudományos szervezetek stb. honlapján, csatlakozhatsz facebookos csoportokhoz is. (A Hajnal István Körnek szoktak lenni konferenciái, szerintem fel is tudsz iratkozni a hírlevelükre, vagy pl. az MTA Törttud honlapján is vannak meghirdetett rendezvények.) Ha vallásos vagy, járhatsz valamilyen közösségbe, istentiszteletre, misére, egyházi közösségi szolgálatot is vállalhatsz, de akár civil szervezetekhez is csatlakozhatsz önkénteskedni. Nyilván ott is szerencse kell ahhoz, hogy találj valakit, de neten szerintem reménytelenebb a helyzet. Mindenesetre sok sikert, remélem, összejön neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!