Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ki talál rokon lélekre az...

Péter0255 kérdése:

Ki talál rokon lélekre az írásomban?

Figyelt kérdés

Gondoltam itt, a gyakori kérdéseken is teszek egy próbát, párkeresési ambíciókkal. Mert az ember sosem tudhatja, hol talál rá... A szerelem alapvetően nem bonyolult, hiszen a legtermészetesebb érzésről van szó. De hogy hol és hogyan teremtődik meg hozzá az összhang, az már a feleken múlik.

Magamról:

25 éves férfi, jelenleg földrajz-történelem tanárszakon tanuló egyetemista vagyok, Budapesten élek.

Hallássérült vagyok, a kommunikáció kicsit körülményesebb. Az eseményekkel egy új világba kaptam bepillantást, új barátaim lettek, és egy életre szóló hivatást kaptam.

Sok minden érdekel. A társadalmi témák, elmélkedések központi helyet foglalnak el az életemben. Hobbim az írás, verseket, novellákat, regényt írok. Szeretem a természetet, a fotózást, szívesen táncolok, kézműveskedek, kertészkedek. Szenvedélyes gyűjtő vagyok, a polcaim roskadoznak otthon a sok kacattól :) Érdekel minden, ami új, érdeklődő és nyitott vagyok. Legutóbb pl. az evezés volt, amibe belekezdtem.

okt. 23. 22:09
 1/9 anonim válasza:
sok sikert kívánok a társkereséshez és az élet minden területén!
okt. 23. 23:16
 2/9 anonim válasza:
Maradj a társkeresőknél
okt. 23. 23:57
 3/9 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom esélytelen sajnos
okt. 24. 04:42
 4/9 anonim válasza:

Legalább egy szimpatikus és értelmes fiatalember kérdését olvashattuk. Kérem a válaszolókat ne oltsák le és ne vegyék el a kedvét, mert egyáltalán nem biztos, hogy sikertelen a szándéka !

Én mindenesetre a legjobbakat kívánom Neki, minden téren !

okt. 24. 10:22
 5/9 anonim válasza:

De biztos, nem azért mert bármi gond lenne vele hanem azért mert 2024 interneten nőt találni közel oehetetlen

okt. 24. 11:12
 6/9 anonim válasza:

5#

Vagy nem a gyakorin kéne tenni

okt. 24. 13:59
 7/9 anonim válasza:
Tökmindegy hol teszi manapság sajnos
okt. 24. 17:46
 8/9 anonim válasza:
Párkeresésnél tudom fiatalok ezeket szokták leírni: mivel foglakozom, hobbim, stb. Pedig nem ez a lényeg. Az embereket valójában a pénz érdekli, és hogy állsz a családhoz, a gyerek kérdéshez, milyen a világnézeted. Mennyire vagy társasági ember, a szüleid polgári vagy inkább proli rétegből valók, stb. Ezek az igazán lényeges kérdések ismerkedéskor.
okt. 25. 02:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást! Mindenki válasza építő jellegű volt, és fel tudtam használni. A következtetés számomra az, hogy igen, valóban érdekes világot élünk. Az ember alapvető társadalmi rendszere, a közösség pusztulófélben van, megújulásra szorul. Emiatt van az is, hogy manapság annyira nehéz ismerkedni, párt találni, és nemcsak annak, aki hallássérült. Erről mi, magunk tehetünk, és ennek hátterében csak néhány okot neveznék meg: Túlszofisztikált berendezkedés és hétköznapi élet, állandó rohanás, stressz, befelé fordulás... Amit mi megtehetünk, hogy igyekszünk aszerint gondolkodni és cselekedni, ahogyan helyesnek véljük. Én úgy gondolom, hogy érdemes többféle fórumon is próbálkozni párt keresni.
okt. 27. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!