Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy egy családtaggal azonos nevű illetővel jártatok?
Figyelt kérdés
Nem volt furcsa, hogy ugye addig ahhoz a névhez annak az embernek (családtagnak) az arcát, jellemet kötöttétek aztán ez megvátozott? Főleg pl. intim helyzetben.2019. nov. 10. 10:44
1/5 anonim válasza:
Előfordult, hogy a páromat úgy hívták, mint a bátyámat. Nem okozott problémát, a névhez két külön ember tartozott, soha, semmilyen szinten nem mosódott össze.
2/5 anonim válasza:
Igen, de a becenevek megoldották. :) Unokatesóm és nagybátyám is Peti, az exem is Péter volt. Az egyik Petya, a másik Peti bátya, az exemet meg nagyon ritkán hívtam Petinek, inkább becézgettük egymást. Jellemet meg ilyesmit nem kötöttem hozzá, nekem az nem név alapján megy, inkább az arcvonásoktól nehéz elszakadnom, ha kategorizálok egy általam ismert ember alapján. :D
3/5 anonim válasza:
7 évig voltam olyan nevűvel, mint apám, soha 1 pillanatig nem okozott gondot - nem is volt a fejemben hogy egyforma a nevük
4/5 anonim válasza:
Apu Csaba
bátyám Csabi
idővel meg ennek bátyámnak mostohafia lett Csabó...
Szóval szerintem ezt meg lehet oldani. :D
5/5 anonim válasza:
Első barátom keresztneve az volt,mint apunak.Volt férjem keresztneve ,mint a bátyámé,mostani párom kersztneve mint a nagybátyámé.
De egyszer sem a névhez kötött családtag arcát láttam bennük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!