Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Középkorú, közel 2 méteres...

Középkorú, közel 2 méteres pasi, Nőt keres? Lakhatási lehetőség van,a többit hozd magaddal.

Figyelt kérdés
okt. 21. 06:03
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim válasza:
"Nagyvilági pipi"-ként rendelkezem egy hozzámillő "gazdag ficsúr" férjjel, köszönjük a sikerre vonatkozó jókívánságaidat. Nem tudom, honnan veszed, hogy bármelyik hozzászóló egyedülálló vagy szexhiányos lenne, mint ahogyan az már neked is feltűnt, ez nem egy társkereső oldal, te igen gyenge agyú.
okt. 22. 12:12
 42/54 anonim válasza:

Nem tudom, én nőként eléggé szánalmasnak tartom, ahogy ide a legtöbb nő ír, és vagy 20-an szétszedik a kérdezőt.

Nekem bejön a stílusa, legalább visszaszól az unatkozó, otthonülő nőcskéknek, akiknek mindenre IS van idejük. Higyjétek el, a legtöbb kérdező fejben ezt teszi, mikor ideokádtok, csak nem írja le. ;)

Én szívesen ismerkednék veled, csak jóval-jóval fiatalabb vagyok, mint középkor.

okt. 22. 13:08
 43/54 anonim válasza:
Hát, kedves 46-os, ha neked minden vágyad, hogy odaköltözz (amit meg sem tehetsz a tulaj hozzájárulása nélkül, hiszen nem a kérdező ingatlana) egy csencselgető, adócsaló, problémamegoldásként verést alkalmazó, agresszív, testi és mentális gondokkal küzdő, a műveltséget hülyeségnek tartó munkanélküli, dolgozni sem akaró szexista állathoz, akkor azt kívánom, hogy mihamarabb forduljanak jobbra a dolgaid, ha még ez is vonzóbb alternatívának tűnik, mint a jelenlegi helyzeted. Még egy pszichés beteg, hajléktalan nőről is nehéz ezt elképzelni, valszeg inkább valami incel pasika lehetsz.
okt. 22. 13:31
 44/54 anonim válasza:
# 47 Pontosan 😃
okt. 22. 13:48
 45/54 A kérdező kommentje:

40-s.

Ha ide intézed ezt a pankrátort akkor verekszem vele.

Csak jól kösd fel a bugyidat,mert bele fog kerülni egy pár millió dollárodba.,

okt. 22. 14:15
 46/54 A kérdező kommentje:

46-s.

20 évestől jöhet bárki,manapság úgy is ez a trendi tehát nekem nem okozna gondot a korkülönbség.

28 évesen 44 éves barátnőm volt.

Most én vagyok 45 akkor miért ne lehetne jóval fiatalabb barcsinőm.

okt. 22. 14:37
 47/54 anonim válasza:

Feladat, amit nem tudsz megoldani:

- saját lakás

- rendszeres jövedelem

- párkapcsolat

Én meg csak 32 vagyok, de ment mindegyik, pedig nem "adagolt" apám egyáltalán.

okt. 22. 14:52
 48/54 A kérdező kommentje:

53-s.

Hú de nagyra vagy magadtól.

Szerinted hány %-ka vagy az emberiségnek kinek ez összejön.

000000000.1 kábé.

A többiek,meg vagy a szüleiktől kapnak házat,lakást vagy otthon maradnak a szüleikkel.

Ami neked nőként ugyebár felfoghatatlan.

Mert milyen gáz már,szerinted legalábbis.

Sok sok ismerősömnek nincs háza,pedig pénzük lenne rá,és mégis a szüleikkel mert egymagukra minek.

Attól nem leszel nagyobb valaki hogy mindened van csak épp egyedül vagy mint a kacsatojás a tyúktojások között.

Csitri vagy te még,agyban de nagyon.

okt. 22. 15:16
 49/54 anonim válasza:

Kérdező, nagyon-nagyon bántod a nőket,holott ismerkedni szeretnél!

Ílyen hangon nem kellene írni!

Erre a válaszomra kommentet nem kérek tőled! Nem akarom olvasni!

okt. 22. 15:24
 50/54 A kérdező kommentje:

Van tán okom rá.

És a többi férfi társamnak is kik egyedül vannak.

Ha nektek van mindenetek akkor a férfitól 10 x annyit vártok el.

Egyenjogúságot akartatok megkaptátok.

Régen csak a férfiaknak volt házuk,az asszony meg csak be libent.

Most már ha nektek is van akkor a Férfi is be libenhet.

És válásnál közös a vagyon.

Régen csak ti húztátok el a sajtot az egér orra elől akkor most ugyanez lenne fordítva.

okt. 22. 15:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!