Középkorú, közel 2 méteres pasi, Nőt keres? Lakhatási lehetőség van,a többit hozd magaddal.
33-s.
Nekem ugyan nem ciki,nem vagyok én már se kisfiú se kislány hogy ciki legyen is valami.
Közel az 50-hez ilyen szavakat már nem használunk.
És azt sem tudom mi az a troll,vagyis valós ember vagyok még amíg létezem.
32-s.
Mivel kérdésként kell feltenni,kénytelen voltam oda rakni a kérdő jelet,egyébként nem jeleníti meg a rendszer.
Hozzászólni baromságokat azt tudsz de fogadjunk még egy kérdést sem tettél fel semmiből sem az oldalon,mert akkor tudnád hogy így működik.
Okoska némber.
„A gond az hogy akik hozzászóltak mind férfiak,és nem homit keresek,hanem Nőt és ha azt keresek az is válaszoljon.”
Mit parancsolgatsz? Az ír, aki úgy gondolja nem az, akinek te megparancsolod.
„És szerinted hány ilyen Férfi van a földkerekségen,mert ti csak a X7 BMW-st szeretnétek magatoknak.”
Ugyan már BMW, az semmi a BMP-1 az igazi:
„Mivel kérdésként kell feltenni,kénytelen voltam oda rakni a kérdő jelet,egyébként nem jeleníti meg a rendszer.”
Ha egy kis eszed lenne, akkor például így írtad volna ki:
„Lennél a társam? Középkorú, közel 2 méteres pasi, Nőt keres.”
Ahogy te írtad ki, úgy nagyon hülyén hangzik.
„Irigykedsz mi te görény Nőszemély?”
Ez is arra utal, hogy lenézed a nőket. Azt gondolod, hogy ilyen hozzászólások után éppen rád fognak irigykedni a nők, te idióta?
Minél többet firkálsz ide, annál inkább megmutatkozik, hogy te, hiába írod nagybetűvel, semmire nem tartod, lenézed a nőket. Ezek után remélhetőleg egyetlen érdeklődő sem lesz, mert ki akarna egy olyan alaknak a társa lenni, aki tipikus példája a bunkónak.
Végig olvastam minden választ, és rettentő para belegondolni, hogy ilyen emberek, mint a kérdező, köztünk járnak az utcán, ott vannak mellettünk a tömegközlekedésen, stb.
Tényleg félelmetesen primitív, írástudatlan lehet a kérdés kiírója, főleg ezzel az alpári, passzív-agresszív stílussal megfűszerezve.
Döbbenet.
Talán volt már egy hasonló kérdés, gyanítom, hogy az is ő volt. Nem értem, hogy 2 ilyen semmitmondó adatból mire is számít valaki. Remélem, hogy csak tényleg egy troll.
“46-dikba vagyok és bács kiskun megye.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!