Gazdag idősebb Nőt keresek? 45 év / 196 cm vagyok.
Figyelt kérdés
okt. 6. 20:43
11/22 anonim válasza:
Én gazdag fiatalabbat. 62f
okt. 7. 02:35
12/22 anonim válasza:
Oke
Jo keresést 🤣
okt. 7. 06:59
13/22 anonim válasza:
Én gazdag, fiatal szeretőt keresek, férfit 😅
okt. 7. 07:13
14/22 anonim válasza:
Jól szituált idősebb nőként mondom, hogy nem lesz olyan nő, aki fizetne a szexért, ha mégis akad ilyen, az fiatalabbat is talál magának.
okt. 7. 07:46
15/22 A kérdező kommentje:
14-s.
Senki sem mondta hogy sexre keresek idősebb Nőt.
Nálam ez már lemúlt.
De ebből az írásból is látszik hogy a legtöbb Nőnek csak ezen jár az esze.
Pedig 60 felett ez már normál esetben nagyon másodlagos dolog.
Biztos van akik csinálják,de az már elenyésző ebben a korosztályban.
Mikor az én korosztályomban 40-50 is nagyon soknak nem ezen jár a gondolata,pedig férfiak vagyunk.
okt. 7. 11:24
16/22 anonim válasza:
Azok már kiszexelték magukat 18 éves koruk óta
okt. 7. 12:07
17/22 A kérdező kommentje:
8-s.
Mivel kérdésként kell feltenni,másképp nem engedi megjeleníteni,ezért van a ?-jel.
Úgyhogy ki is a tudatlan te agyatlan?
okt. 7. 12:26
18/22 anonim válasza:
Legkozelebb tedd zarojelbe a kerdojelet 🤣
okt. 7. 13:01
19/22 A kérdező kommentje:
18-s.
Nem tudom mi ezen a felfoghatatlan hogy nem engedi a rendszer feltenni a kérdést kérdőjel nélkül.
Ha el van határolva akkor is bele köt.
Látszik hogy te csak okoskodni vagy fent az oldalon,de még kérdést nem tettél fel sehol sem.
okt. 7. 13:32
20/22 anonim válasza:
Ez nem okoskodas en is úgy szoktam zarojelbe tenni a kerdojelet ha meg beleköt azt le kell szarni
okt. 7. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!