Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ki irogatja ezeket a rendőrnős...

Ki irogatja ezeket a rendőrnős kérdéseket? Pl. a rendőrlány ismerkedne velem meg ezek?

Figyelt kérdés
Ki az a csaj aki irogat vele?
okt. 6. 14:41
1 2
 1/13 anonim válasza:

Nem tudom, de az tény, hogy a fővárosban naponta látni szép rendőr lányokat, nőket. Valamiért felkapott lett ez a szakma a fiatal nők körében.

25F

okt. 6. 14:52
 2/13 anonim válasza:
Ne akard tudni...
okt. 6. 17:04
 3/13 anonim válasza:
#1 a szürke ötven árnyalata miatt.
okt. 6. 20:40
 4/13 anonim válasza:

„Ki irogatja ezeket a rendőrnős kérdéseket?”

Biztos lehetsz benne, hogy még „Anonim”-ként sem fedi fel magát. Egyébként tényleg látni Pesten szép rendőrlányokat, nőket és van, akinek ők tetszenek. Nincs ebben semmi, van, aki erre bukik. Csak itt nemigen fog megismerni egyet sem. Egyszerűbb lenne odamenni és megszólítani rendőrlányokat, aztán majd kiderül mi lesz az eredménye.

okt. 6. 23:35
 5/13 anonim válasza:
En nem tudom, ki csinalja ide ezeket a kerdeseket, de rohadtul kezd mar az egesz idegesito lenni…
okt. 6. 23:41
 6/13 anonim válasza:

A TNT

ó ó egy rendőrnő az álmom 🤣

okt. 7. 07:02
 7/13 A kérdező kommentje:
2-es miért ne tudjam meg?
okt. 7. 13:32
 8/13 anonim válasza:
Én sejtem ki. Angyalosy a vezetékneve. 🙂
okt. 12. 00:25
 9/13 A kérdező kommentje:
8-as kinek Angyalosy a vezetékneve? A rendőr csajnak?
okt. 13. 20:32
 10/13 anonim válasza:
Igen
okt. 14. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!