Van itt olyan nő, vagy lány, aki egy hozzám hasonló férfival akar ismerkedni?
Itt a hangsúly az "akar" szón van. Elegem van már az olyan nőkből, akik elvannak csak úgy magukban, egy-két macskával, és számukra csak egy huszadrangú hobbi az ismerkedés.
Egyetemet végzett, 25 éves, egyedülálló férfi vagyok. Nem dohányzom, és csak nagyon ritkán fogyasztok alkoholt. Határozott, és céltudatos vagyok, a tettek embere, aki nem tud nyugton lenni, ha valami bizonytalan. Nem szeretem az olyasféle embereket, akik azt hiszik, hogy nekik bármi is elemi jogon jár.
Ami a szabadidős tevékenységeimet illeti; Szeretek olvasni, biciklizni, illetve az elmúlt hónapokban elkezdtem hobbiból írni is. Ha kimozdulok, akkor szeretek jó éttermekben finomakat enni és sokáig nézelődni könyvesboltokban, leginkább a világirodalom szekción.
A személyes találkozás híve vagyok. Ha hónapokig irogatni akarsz, mielőtt el mersz jönni egy étterembe személyesen találkozni, akkor ne fáradj. Előny, ha Pest vármegye, vagy annak közelében élsz, de ha elég nagy a szerelem, akkor nincs olyan, hogy túl nagy távolság.
Fúj, passzív agresszív nőgyűlölő, hímsoviniszta állat vagy! Senki nem fog veled ismerkedni, mert messziről rothad a személyiséged. Azt hiszed, amiért férfinek születtél, neked előjogaid vannak? Igen? A következő az lesz, hogy majd ahhoz is jogod lesz, hogy bántalmazz, vagy esetleg még meg is üss egy nőt! Te aljas!!!
Na, feminácik, jó voltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!