Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol lehet Goth illetve Emós...

Hol lehet Goth illetve Emós lányokkal ismerkedni? Nagyon bejön nekem ez a stílus de sose találkoztam még ilyen lányokkal, ismerettségi körömben nincs egyáltalán. 26/F

Figyelt kérdés

szept. 29. 20:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Amit írsz hülyeség, ne az alapján tetszen már valaki hogy milyen filmeket néz xd azt hogy könyvet olvas e magában ő dolga xd ne legyünk állszentek a kinézet a lényeg , és ezért nekem ezek a lányok bejönnek és kéne egy, ezért adjatok tippet, köszönöm
szept. 29. 23:04
 12/22 anonim válasza:

Ha csak a külső számít, akkor goth vagy nem goth, emós vagy nem emós, tök mindegy, normális nő szóba se fog állni veled.

Nyilván nem az a legfontosabb, hogy mit néz vagy olvas, ezek csak példák, de ha nincs semmi közös, akkor mégis mit csináltok együtt? Csak szexelni akarsz? Mert akkor azt írd, hogy egyéjszakás kalandot/szexkapcsolatot keresel, különben azt fogják gondolni az emberek, hogy egy rendes kapcsolat a cél. (Mivel a nők többsége alapból nem a kizárólagos szexre megy, goth és emós lányok meg alapból nincsenek olyan sokan, valószínűleg esélyed sincs erre.)

szept. 29. 23:17
 13/22 A kérdező kommentje:

Rendes kapcsolatra gondolok, nem vagyok én rossz ember.

Nem értem miért kéne másnak számítania mint a kinézet? Nem azért fog tetszeni mert szereti a Gyűrűk urát.. xd

Normális nő nem is kell ez a lényeg

Tudsz tippet is adni vagy csak fennakadni?

szept. 29. 23:44
 14/22 anonim válasza:
Szóval mégcsak nem is tartod normálisnak a goth és emós lányokat? Troll vagy vagy mi bajod van?
szept. 29. 23:55
 15/22 A kérdező kommentje:
Gondolom van valami kattanásuk azért néznek ki úgy ahogy, de nekem pont ez tetszik.. miért kell kiforgatni a szavaim? Nekem semmi bajom, de add tippet végre valaki vagy csak támadtok?
szept. 30. 00:02
 16/22 anonim válasza:

Azért támadunk, mert egy felszínes, kínos, konformista gyökér vagy, aki ugyanúgy felfújható szexbabának nézi a goth lányokat, mint ahogy a goth lány-fétises többi idióta. És azért támadunk, mert irritálóan értetlen vagy, bár erre lehet, hogy rá is játszol, mert kényelmesebb, mint szembesülni vele, hogy rohadt rossz felütéssel vágtál bele ebbe az egészbe, és benned van a hiba.

Ez nem egy stílus, nem egy a milliónyi tiktok aesthetic közül, ami nem bír semmilyen intellektuális tartalommal, és úgy cserélgetik őket, mint a zoknit. Ez egy művészeti szubkultúra, ami magába foglal egy speciális irodalmi, zenei és képzőművészeti érdeklődést és egy filozófiát, mélyebb és szokatlanabb nézőpontú világlátást. Sokrétűen áthatja a személyiséget, mint ahogy egy pókhálóban kapcsolatban áll egymással az összes szál. A kinézet csak egy apró szelet egy sokkal komplexebb önkifejezési folyamatból. Ha nem ennyire egy dimenziósan látnád a világot, akkor evidens lenne, hogy nem az fog tetszeni, hogy szereti A Gyűrűk Urát, hanem az, ahogyan értelmezi, ami és amiért megfogja.

Ugyanez elmondható az emoról is, amiben az érzelmek teljes skálájának az őszinte megélése és kifejezése még sarkalatosabb pont.

Ezek az emberek nem azért barátkoznak egymással, mert hasonlóan néznek ki, hanem a hasonló lelkivilág miatt.

Mindkettő szubkultúrában jellemzően sokkal intelligensebb és öntudatosabb emberek vannak annál, minthogy egy ennyire tájékozatlan és sekélyes figura el tudja velük hitetni, hogy csak akár 1%-át is felfogja és értékeli annak, amit az imént ecseteltem.

Ráadásul a goth, emo, punk lányok túlnyomó többségében afféle harcos feministák, akiknek még taszítóbb az, amit képviselsz.

Összegezve; semmi esélyed. Ezzel a mentalitással egy két lábon járó red flag vagy és az is maradsz.

szept. 30. 01:37
 17/22 anonim válasza:

“Gondolom van valami kattanásuk azért néznek ki úgy ahogy, de nekem pont ez tetszik..”

A hozzászólásaid alapján inkább neked vannak kattanásaid, és lövéses sincs a fogalmak jelentéséről, amikkel dobálózol.

Az, hogy “oly mindegy neked, hogy emo vagy goth, majdnem ugyanúgy néznek ki, és nem is érdekel, mi a különbség”, mindent elárul.

Számodra talán érdekes ellenpont lehet, hogy goth nőként gyakran a cukorfelhő személyiségű glam/pszichedelikus rocker férfiak tetszenek meg. A gothság nem egy külön univerzum, csupán egy zenei preferencia és látásmód. Nem vagyok megközelíthetetlen, és szeretek olyanokkal is beszélgetni, akik máshogy látnak bizonyos dolgokat.

De csak ruhadarabok miatt vonzódni valakinez, és minden mást a szőnyeg alá söpörni ELÉG bizarr. Neked valójában személyiség nélküli gumibábura vágysz, nem valódi nőre.

szept. 30. 13:26
 18/22 anonim válasza:

Szerintem neked nem igazi goth kell, hanem valami kis pózer gyökér.

A gothság nem feltétlenül külsőségekben mutatkozik meg. Vagy ha igen, az nem ritkán extrémebben és lázadóbban mutatkozik meg, mint amit az átlag nyárspolgárok tolerálni bírnak. Gondolom, az már nem tetszene ennyire.

A nyárspolgárok hajlamosak minden fekete ruhás embert tévesen gothnak csúfolni, pedig annyi minden más is lehet.

szept. 30. 14:34
 19/22 anonim válasza:
Bella Goth. 5. Sim Lane, Goth család. De összefuthatsz vele a városban máshol is, pl temetőkben.
szept. 30. 20:39
 20/22 anonim válasza:
16-os egy igazi vad goth lány, érzem benne az energiát. De ne is reménykedj kérdező, semmi esélyed. Sőt, a többi is ugyanígy fog lepattintani téged, mert érzi már hamar, hogy milyen felszínes vagy.
szept. 30. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!