Társkeresésnél (barátnő) kizáró tényező lehet a zenei stílus?
Ovisoknál okvetlenül.
By the way, kezdem megérteni, hogy miért nyavalyognak az emberek, hogy nem tudnak senkivel összejönni...Eszement módon ferde, beteg, imbecillis az emberek gondolkodásmódja, elvarázsolt elképzeléseik vannak a párkapcsolatokról.
Lehet ez is egy kizáró ok.
A gondolkodásmód jelentős átfedésben van a "szépérzékkel".
Ez nem csak a zenére lehet igaz, hanem akár az általános külsőségekre is. Pl: Ha valaki nagyon hivalkodó, akkor az nem biztos, hogy megtalálja a közös nevezőt egy csendesebb típussal. (Kivétel erősíti a szabályt.)
A zenét illetően csatlakozom az előttem hozzászólókhoz.
Pl: Aki szereti a kifinomultabb zenei "motívumokat", annak a gondolkodásmódja is másmilyen szintet képviselhet egy olyan emberrel szemben, aki megelégszik az egyszerűbb dallamú és/vagy szövegű zenékkel.
Ebből az következhet, hogy nem feltétlenül fognak még a legalapvetőbb dolgokban sem megegyezni, már ha össze akarnak jönni... :,D
Ha sátánista rockbandában muzsikálnál, ő meg hitbéli meggyőződésből volna tagja a templomi kórusnak, akkor igen.
Normális esetben nem.
Ha nem megszállott, hanem kompromisszumkész ember vagy, akkor ennek nem szabad ilyen gondot okoznia.
Voltam már a párommal olyan koncerten, amire magamtól soha nem mentem volna el, sőt a szó klasszikus értelmében nem is élveztem - számomra az volt benne a legnagyobb öröm, hogy ő boldog volt.
A kedvesem musical kedvelő(nőből van) én viszont a rockabillyt kedvelem.
Szóval homlokegyenest ellenkező zenei irányzat.
Ettől függetlenül több mint 20 éve vagyunk együtt. ;)
#9!
Te törni kicsit magyarnyelv? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!