Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mire vezethető vajon vissza,...

Mire vezethető vajon vissza, hogy a depressziós lányok vonzanak? Minél súlyosabb annál jobban tudok hozzá kapcsolódni biztonságos érzéssel. Pedig kiszámíthatatlanok tudom.

Figyelt kérdés
Akik pedig mentálisan rendben vannak, bennük nem látom a partnert, csak hogy nem külön világok számomra.

szept. 27. 23:07
1 2
 1/12 anonim válasza:
Alacsony önértékelés, ami miatt kiszolgáltatott embereket kötnél inkább magadhoz. Náluk azt hiszed, nem kell félni, hogy elhagynak.
szept. 27. 23:32
 2/12 anonim válasza:

Testbeszéd nélkül igen nehéz eldönteni, hogy mi, miért történik. Hány éves vagy jelenleg Kérdező?

Családi kötődési mintázatod rendben van?

szept. 28. 03:54
 3/12 anonim válasza:
Én is valami olyasmire gondolok, amit az első írt. Nem egészséges a lelkivilágod az biztos és ezt nem rossz szándékkal írom.
szept. 28. 04:22
 4/12 anonim válasza:

Fura az emberi természet.

Nekem nincs bajom a normálisakkal sem, de valahogy mégis jobban szoktam kapcsolódni lelki bajokkal küzdőkkel, pedig az önértékelésemmel, önbizalmammal nincs gond.

Ilyen atyáskodó, vagy milyen vagyok 😂

szept. 28. 06:27
 5/12 anonim válasza:

A férfiak ősidők óta VÉDELMEZŐ(!) ösztönnel rendelkeznek (testfelépítés erősebb, mint a nőké.)

Ezekre a tulajdonságokra is visszavezethető a késztetésed.

Engem pl. a párom nagyon megvigasztalt, amikor a nagymamám az első haldoklási folyamatán ment keresztül. Azóta is megvagyunk, sőt egyre erősödik a kapcsolatunk...

Mikor édesanyám haldoklott, akkor volt egy másik férfi, aki szintén nagyon vigasztalt. (Első házasság lett volna, aztán kútbaesett mégis a folytatás.)

szept. 28. 07:43
 6/12 anonim válasza:
Mert te is az vagy? Jobban tudsz vele azonosulni
szept. 28. 07:55
 7/12 anonim válasza:
Talán az hogy szeretsz szenvedni. Olyan igazán komoly depresszióssal sose lesz normális kapcsolatod, még magát se tudja managelni, nemhogy a közöst. Rakhatsz bele folyton többet, aztán jó eséllyel a végén még leértékel és eldob. A lényeg a kiégés. És szerintem is hozott minták miatt vonzhat ez téged, és ez nem feltétlen jó.
szept. 28. 08:57
 8/12 anonim válasza:

Magadról semmit sem árulsz el, így nehéz általánosságokon túlmutató választ adni. Az 1-es lehet a legközelebb a valósághoz. Az egészséges(ebb)ek között kényelmetlenül érzed magad, mert nem partnerek abban játszmában, amire vágynál. Csak a gyengébb, kiszolgáltatott partner ad biztonságérzetet, aki mellett megmentő, irányító szerepet tölthetsz be, ezáltal felértékelődsz, és eltereli a fókuszt a saját problémáidtól. Önmagad rendbe rakása helyett inkább egy lányt istápolnál, hogy erős férfinak érezhesd magad, miközben valószínűleg te is sérült vagy, terápiára lenne szükséged. Talán szexuális vetülete is van a dolognak, mivel egy depressziós nő kevésbé igényli a szexet - ez persze csak találgatás.

Ahogy többen is írták, a hozott minták nagyon meghatározóak. Szüleidhez, elsősorban az anyádhoz fűződő kapcsolatodat is érdemes lenne megvizsgálni.

(Hogy jön ide a Hold, mint kulcsszó?)

szept. 29. 11:57
 9/12 anonim válasza:

Nekem nincs semmi bajom mégis tényleg ezek a fajták jönnek be.

Engem taszít a beképzelt, nagydumás stb.. tulajdonságú/stílusú, rengeteg befolyásoló barátnővel rendelkező lányok.

A depis fajták mindig olyan kis csendesebbek (én se vagyok az akinek be nem áll a szája), nehezen nyílnak meg de ha sikerül kinyílniuk akkor nagyon tudnak szeretni és mindent megosztanak veled. Sokkal nagyobb bizalmi kapcsolat tud kialakulni valamiért az ilyen fajtákkal.

Persze ha elkezded őket rendbe rakni akkor előbb utóbb jön a duma, hogy szeretnének még egy kicsit “élni” mielőtt teljesen elköteleződnek.

Aztán jön a következő nagy szerelme pár hét múlva aki újra szilánkosra töri és kárnak “szenvedtél” azzal, hogy helyrehozd mert ugyan oda érkezik mint volt régen.

szept. 29. 17:16
 10/12 anonim válasza:
#9 Szerintem neked is van némi defekted. Egy párkapcsolatban az ápoló-ápolt viszony nem egészséges kapcsolódási forma.
szept. 29. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!