Mennyire biztonságos a Facebook társkereső?
Úgy értem más társkeriken csak akkor engedem be az illetőt a magán szférámba, ha már váltottunk pár levelet, esetleg beszéltünk. Az Fb társkerin bárki rá kereshet a profilomra? Félreértés ne essék, nincs titkolni valóm, csak nem akarom, hogy bárki az fb profilomat kóstolgassa.
N
Nem fogják látni automatikusan a rendes profilodat, viszont kijelzi, ha van közös ismerősötök. Az ismerőseid sem látják a dating profilodat. Ami jó egyébként benne, hogy simán blokkolhatsz embereket, és akk tényleg nincs meg a veszélye annak, h lássanak.
Egyébként meg kb. 20 emberből 15-nek megtaláltam kb. 1-2 percen belül a sima fb profilját. Érdemes előtte az fb profilodat kicsit rendezni (ki találhatja meg, hogyan stb...)
Értem.
Úgy vagyok beállítva, hogy a "keresőmotorok" ne jelenítsenek meg.
Köszönöm 2-es, átnézem a profilom.
Nagyon köszi a válaszokat!
#7-es, gépen nem fogsz rátalálni az opcióra.
Ez csak a mobilos alkalmazásban elérhető.
Ill. nem tudom korhoz kötött -e.
#8-as, telefonon próbáltam belépni, de sajnos nem találtam azon a helyen, ahol a súgó írja. 30 éves vagyok, úgyhogy remélem, hogy nem vagyok túl fiatal...😅
Vagy elképzelhető, hogy esetleg túl idős lennék?😃
Láttál, 29 éven felülieket azon az appon?😅
#9-es bocsi!!!😀
Nem regisztráltam még, de első dolgom lesz megnézni 😉🙂
Nekem ott van az aplikációban, bár én meg bőven 30-on túli vagyok.😂
Lehet 29-40-között nem ajánlott, csak erős idegzetűeknek?😉😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!