Korombeli meleg/biszex fiúk! Lenne kedvetek egy 19 éves sráccal ismerkedni Budapesten?
Őszinte leszek! Kicsit félénk vagyok, de lenne igényem egy kapcsolatra!😅
Amit érdemes rólam tudni, picit mindig több időre van szükségem az ismerkedéshez, és a kötődés kialakulásához. Elsősorban romantikus jellegű kapcsolatot szeretnék, mint mondtam idő kell hozzá.
Nagyon szeretek mindent ami az emberekkel kapcsolatos, főleg a bölcsészet érdekel. Jelenleg is bölcsész szakon vagyok, művészettörténész tervezek lenni majd. Szoktam egy múzeumban önkénteskedni. Akiket érdekel a bölcsészet is, előnyben részesülnek, de örülök annak ha valakinek több érdeklődési köre is van.
Érdekelnek azok a dolgok is mint a lektöbb korombelit, például filmek, zenék, videójátékok, könyvek, stb. Kirándulni is szeretek csak ritkán van rá alkalmam.
Egyébként egy átlagos külsejű srác vagyok, mástól se várok el az átlagos külsőnél többet. Az igényes átlagos külsőt kifejezetten szeretem. A maszkulinabb fiúkat jobban szeretem, de úgy is a személyiség dönt.
Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak itt akkor instán szeretném majd folytatni a beszélgetést.
Szokták mondani, hogy itt nem lehet ismerkedni, viszont egy nagyon jó haveromat is itt ismertem meg. Ennek ellenére nem számítok a sikerre mert ez a GYK.😅 Máshol sajnos nem tudtam ismerkedni pedig a személyes ismerkedés jobb lenne.
Viszont egy kicsit gonosz is leszek mert néha belefutottam ilyenbe.😅 Az aktivisták és azok akinek a személyisége csak abból áll, hogy melegek kíméljenek engem! Eleve nagyon szkeptikus vagyok az ilyen mozgalmakkal, szervezetekkel kapcsolatban! Nem szeretnék erről vitát a kommentekben, egyszerűen úgy érzem őszintének kell lennem!
Rádakartam írni, de látom törőlted az oldalad:/
Ha véletlen volt szívesen dumálnék veled
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!