Ajánlanád a liknert?
Figyelt kérdés
Vélemények érdekelnének a liknerről. Van akinek bejött és megtalálta azt amit keresett? Csak kalandorok vagy komoly kapcsolatot keresők is vannak ott?aug. 29. 15:33
1/7 anonim válasza:
Van ott mindenki. Egy fokkal talán kevésbé húspiac mint egy Tinder, mivel itt tényleg kép nélkül beszélgethetsz, és nem is keres mindenki szexet/kapcsolatot, sokan csak beszélgetnek. Én azt mondanám, hogyha érdekel, nézz fel, aztán ha nem tetszik, letörlöd. Nincs vesztenivalód :D
aug. 29. 15:49
2/7 anonim válasza:
Miért, le lehet törölni? Mert sok hasonló oldalon nem úgy van, hogy megnyomsz egy gombot és törlődik a regisztrációd, hanem ezt emailben kell kérni.
aug. 29. 16:48
3/7 anonim válasza:
Nem ajánlom. Lokációd pontosan lekéri és másoknak is mutatja merre vagy. Teli van pedoval, és scammel is ráadásul.
aug. 29. 17:54
4/7 anonim válasza:
#2 Gondolom magát a regisztrációt nem, de az appot igen.
aug. 29. 19:29
5/7 anonim válasza:
Én próbáltam. Előfizetés nélkül nem mész vele semmire.
aug. 30. 12:26
6/7 anonim válasza:
Láttam egy csajt a környékemen (vidéki kisváros) akinél ki volt írva, hogy 1200 kedvelése van és nem tudja már megnézni az újakat... ezért írj neki X elérhetőségen.
Na most én férfi vagyok egy frappáns bemutatkozóval. Egy hét alatt kaptam 4 kedvelést. Az egyik törölt a sziát követően, a másik csak napok múltán közölte, hogy amúgy házas. A harmadik meg flegma volt és csak az időnket pazarolta.
Kérdezlek én téged mint férfi embert, hogy szerinted érdemes kipróbálni az appot férfiként? Költői kérdés.
szept. 5. 18:32
7/7 anonim válasza:
A negyedik pedig *dobpergés*....................a Likner köszöntő üzenete volt.
szept. 5. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!