Lenne kedve ismerkedni, beszélgetni egy magányos férfinak?
Sok ilyen kérdést látok ezen az oldalon, úgy gondolom akár egymásra is találhatnánk. :)
Nő vagyok, bővebben üzenetben írok magamról és válaszolok. A kérdés alatti kommentekre nem reagálok.
Azt megértem, hogy itt elég sok csalódás éri az embert, ezért nem vállal fel magáról nyilvánosan információkat.
Én a magam részéről egyházi közösségekben jártam a legnagyobb sikerekkel eddig életemben. (Mivel élő ismerkedési lehetőségnek tartom.)
Ha esetleg érdekel Kérdező és szívesen elfogadnád az ötletemet, akkor bíztatlak, hogy próbáld meg! Ha nem szeretnéd, akkor most nincs jobb ötletem - egyelőre.
A szeptember nagyon közel van már. Kezdődnek a csoport összejövetelek!
Én tudom, hogy ki a kérdező, tudok mesélni róla kicsit bővebben is.
Én is ráírtam még egy régebbi kérdéséhez tavasszal, beszélgettünk, kérdezgettem felőle dolgokat, de az én irányomba ez már nem történt meg. Végül szó nélkül felszívódott. Később elmondta, hogy azért tett így, mert nem hoztunk fel semmi érdemlegeset, ami azért is vicces, mert én voltam az, aki vitte a beszélgetést. És nem én voltam az egyetlen, akivel próbált már itt ismerkedni de persze azóta sem járt sikerrel, mindig a másik a hibás, mindenkiben talál valami szálkát, holott ő az, aki nem igen akar beletenni semmit sem a dolgokba. Röviden és tömören, ennyi, nem érdemes rá pazarolni az időtöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!