Mennyi idő múlva kérdezzem meg, hogy bejelölhetem e?
Figyelt kérdés
Egy ismerkedős app-al beszélgetek egy csajjal. Essig ilyen alap dolgokról, milyen filmet szeret ilyesmi. Mondta, hogy komoly kapcsolatot keres. 26 éves.
Nem akarok túl erőszakosnak, nyomulósnak tűnni...
Mikor kérdezzem meg tőle, hogy bejelölhetem e pl Facebookon, vagy Instan, hogy ott folytassuk a beszélgetést?
aug. 18. 18:54
1/12 anonim válasza:
7 év után.
aug. 18. 19:04
2/12 anonim válasza:
1-es
Szerintem túl korai
aug. 18. 19:13
3/12 anonim válasza:
Mondjuk az kimaradt, hogy mióta beszéltek... :)
Amúgy miért kell megkérdezni? Bejelölöd, ha akar, visszajelöl.
aug. 18. 19:19
4/12 anonim válasza:
Egyszerűen mondd meg neki, hogy szeretnél átmenni másik felületre.
aug. 18. 19:39
5/12 A kérdező kommentje:
3.
Kb 1 hete.
Már félek jelölni 😂
Az a gond, jól elbeszélgetünk, cserélünk képet még utana is beszélünk aztán egyszerűen szó nélkül eltűnnek. Vagy letílt vagy nem jön többet válasz. 😞
Gondoltam már, hogy ezek kamu profilok és talán férfi szórakozik aztán ha már taliról lenne szó persze lelép...
aug. 18. 19:41
6/12 anonim válasza:
Szerintem k-ra ráér ez.
aug. 18. 20:01
7/12 anonim válasza:
Meggondolják magukat és még se jössz be nekik, ha csak nem vagy nagyon jóképű kigyúrt stb. Ebben a felszínes világban ahol az emberek többsége külső alapján ítelkezik soha nem lehet biztosra menni ha csak nem vagy a fentebb említett ember. Vagy pedig csak unaloműzésre használtak és kamu a komoly kapcsolat és társai aztán persze hogy leszarnak. Ez a két alternatíva létezik.
aug. 18. 20:24
8/12 anonim válasza:
Messengeren jelölés nélkül is tudjátok folytatni. Ahhoz nem kell ismerősnek lenni. És úgy azért csak hamarabb belemegy az ottani beszélgetésbe az ember, mint hogy egyből az egész életébe be is engedje azt akit egy hete ismer.
aug. 18. 23:03
9/12 anonim válasza:
Talán nem anotalkról kéne ismerkedni!
aug. 19. 10:17
10/12 anonim válasza:
#8: Egyik közösségi oldalon sem kötelező megadnod az iskoláidat, munkahelyedet, nem kötelező magánjellegű fényképeket közzétenned stb., szóval sehol sem kötelező kitárulkoznod.
aug. 19. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!