Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook magától bejelölhet...

Facebook magától bejelölhet valakit?

Figyelt kérdés
Létezhet olyan, hogy Facebook magától jelöljön be valakit ismerősnek? Többször előfordult, hogy néztem valakinek az oldalát, majd másnap észrevettem az értesítést, hogy x,y visszaigazolta, hogy ismer, holott én biztosan nem jelöltem be ismerősnek. Köszönöm.

2021. dec. 16. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Olyan létezhet, hogy mobilon böngészel és görgetésnél véletlenül rányomsz. Én pl hozzászólásokkal szoktam megszívni: csak a képernyőn szeretnék görgetni, de helyette valami reakciót küldök rá. (persze prbálok résen lenni és visszavonni)

Ez akkor ciki csak ha egy részvétnyilvánító kommentet véletlenül "kiröhögsz".

2021. dec. 16. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Olyan előfordult itt a gyk-n, hogy véletlenül jelentettem egy választ mobillal görgetésnél (zöldet érdemelt), úgy hogy az #1-es verziója állhat fenn
2021. dec. 16. 14:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.De nem mobilon böngésztem.
2021. dec. 16. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Nincs olyan.

Ezcsak véletlen volt, nem vetted észre.

Pl lefagy az oldal, kattintgatod, csak tudtod nélkül rá kattintottad ismerős jelölésre.

2021. dec. 17. 00:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Előfordult már ennél cifrább is facebookon (tudnék mesélni), még időutazás is!
2022. jan. 4. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!