Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol lehet beállítani azt a...

Hol lehet beállítani azt a Facebooknál, hogy csak én tudjak másokat látni és ismerősnek jelölni, én viszont "láthatatlan" legyek és "bejelölhetetlen"?

Figyelt kérdés

2017. szept. 24. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy be lehet?
2017. szept. 24. 17:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen láthatatlan nem lehetsz, profilképet és nevet látnak de, hogy a megosztásaid csak barátok lássák illetve az ismerősöket/csoportokat... is csak ők vagy még ők se az megoldható. A bejelölést is le lehet tiltani de attól talán még követni lehet majd téged. Bár ha semmit se osztasz meg nyilvánosan annak sincs sok értelme.
2017. szept. 24. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:
#2 a bejelölésnek a legalacsonyabb szintje az, hogy csak az ismerősök ismerősei jelölhetnek. Szóval ahhoz hogy ne jelölhessen senki, nem lehet ismerősöd. A fejlesztői fb profilom egyébként így fut, szóval a facebookos aktivitásom ki is merül a programozásban, illetve van egy külön messenger fiókom, egy kamu profilom két csoport miatt, és egy letiltott, mivel apjuk phaszát fogom én beküldözgetni a személyi okmányaimat. Mit képzelnek ezek magukról?
2017. szept. 24. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!