Van itt olyan férfi, aki szeret utazni - wellneselni?
Figyelt kérdés
33éves debreceni nő vagyok. Szívesen ismerkednék ilyen típusú férfival. Persze nem azt mondom, hogy fizesse ki helyettem, mindenki fizeti a sajátját( mielőtt jönnének a kommentet). Aki komolyan gondolja az ismerkedést olyan írjon lehetőleg. 30tól 40éves korig.2024. aug. 11. 09:46
1/29 anonim válasza:
Szia, engem érdekelne a dolog. De azért előtte megnéznélek ;)
2024. aug. 11. 10:09
2/29 anonim válasza:
Igen. Szeretek utazni és wellnessezni.
2024. aug. 11. 10:23
3/29 A kérdező kommentje:
Olyanok meg ne írjanak, akik csak a külsőre mennek, nem Szexpartnert keresek.. Az rossz helyen jár (nem puncs.hu-s) szolgáltatás.
2024. aug. 11. 10:31
4/29 anonim válasza:
Szerintem nem CSAK a külsőre megy senki se, de neked mindegy, hogy kivel mész wellnessezni?
2024. aug. 11. 10:35
5/29 A kérdező kommentje:
Nyílván nem azonnal gondoltam. Olyannal szeretnék ismerkedni.
2024. aug. 11. 10:36
6/29 anonim válasza:
Te is csak a külsőre mész, és szexpartnert keresel valójában! Akárhány nővel kezdtem beszélgetni itt az oldalon akik ilyen kérdést ítak ki, mindegyikről kiderült, hogy igazából dugópajtit keresnek, és castingolják a faszikat. Amivel egyébként nem lenne semmi baj, de, hogy miért kell mindig ez a nyomorult álszenteskedés?!
2024. aug. 11. 11:38
7/29 A kérdező kommentje:
Úgyahogy te is a külsőre mész
2024. aug. 11. 11:39
8/29 anonim válasza:
#6: Ha egyáltalán eljutsz odáig, hogy kiderüljön, mit akarnak, de a többség pár üzenet után elveszti a lelkesedését, és lelép. Mondjuk én inkább prűdekkel találkoztam, akik bármilyen pikánsabb vagy erotikusabb dolog hallatán prüszkölni kezdtek. Egyébként meg mindenütt ez megy, ha nem vagy a Giorgio Armani plakátjáról lemászott fickó, akkor szóba sem áll veled senki.
2024. aug. 11. 12:12
9/29 anonim válasza:
7
Ez milyen válasz xd Magyarul a külsőre mész, miután azt mondtad, hogy nem, szóval még kamus is vagy. Remek.
2024. aug. 11. 12:32
10/29 anonim válasza:
Tök jó lenne, de messze vagy
2024. aug. 11. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!