Hogyan találjon társat egy 35 éves férfi,ha se neten se élőben nem sikerül ismerkednie?
Lehet, hogy ez a baj. Nem stresszelsz kicsit rá a dologra? Bár én nő vagyok és fiatalabb is, de elmondhatom, hogy fordítva ugyanez a helyzet, majdnem minden barátnőm erről számol be.
Illetve, és ezt nem rosszból írom, de nem lehet, hogy elsieted a kommunikációt és túl korán kezdesz mély dolgokba belemenni? Talán ez is okozza a félénkséget, szűkszavúságot.
Engedj lejjebb az igényeidből!
Kizárt dolognak tartom, hogy minden nő hlye és képtelen lenne a kommunikációra.
Valszeg te eldöntötted a fejedben az ideált és azt keresed reménytelenül.
Csakhogy nincs tökéletes ember.
El kell döntened, hogy mik a legfontosabb prioritások és a többi tulajdonságot meg elfogadni a másikban.
Tehát ha te például jókat akarsz beszélgetni, intellektuális partnert keresel, azt nem biztos, hogy a plázacicák között kellene keresned stb.
Ha tökéletes testű nőt akarsz, akkor meg nem biztos, hogy az agyára is edz, érted!
Szóval szerintem olyanokkal is ismerkedned kellene, akik első körben nem tűnnek az ideálodnak, mert lehet, hogy velük találod meg azt a hullámhosszt, amit első látásra nem sejtet a külső.
Másod sorban pedig túl görcsösen akarod és ezért nem sikerül.
Szerintem csak beszélgess lazán mindenkivel, legyél nyitott és ne azt méregesd, hogy melyik lenne a megfelelő társad.
Ha nem görcsölsz rá, akkor majd eljön az igazi, amikor nem is vártad!
Ja, és remélem, hogy nem a Tindert vagy hasonlót használod, hanem valami normálisabbat, ha normálisat akarsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!