Hogyan találjon társat egy 35 éves férfi,ha se neten se élőben nem sikerül ismerkednie?
11#.
Megfogtad a lényeget. Rengeteg kudarc ért, felesleges erőfeszítések sorozata,ha valaki írt is egyszer,az utána eltűnt. Vagy a másik véglet, hogy vissza sem írt. Nagyon kiégtem benne. Reményvesztett, kiábrándult és belefáradt vagyok
Ezt nagyon átérzem. Ilyen esetekben, ha látom, hogy rendszeresen alig ír valamit, én már inkább elköszönök, és kész, ne húzzuk egymás idejét.
(14-es vagyok)
(14-es vagyok)
Én próbálom szem előtt tartani, hogy a másik oldalon (is) lehet egy akármilyen szempontból sérült ember van, akinek szintén lehet ezerféle problémája. Nem, nem mentegetem őket, csak valószínűleg nem fogja fel, nem érdekli, nem is gondol bele, hogy ezzel másnak mit okoz. Kell neki az érdeklődés, nem gondolja olyan komolyan a társkeresést, belefásult, szorongásos, gátlásai vannak, de szeretne valakit, akármi.
De tudod mi a még szebb? Mikor hetekig remekül levelezel valakivel,találkoztok, nagyon szimpatikus, és úgy tűnik, hogy ez kölcsönös, utána nem kapsz olyan üzenetet, hogy köszi, de részéről ennyi, szóval ott a remény, hogy talán most, viszont nem igazán jelentkezik, végül inkább te mondod ki helyette, hogy akkor hagyjuk a fenébe, mert rájössz, hogy mégse az van, amit hittél. :(
Hát, sehogy. A netes tuti felejtős, és ha nincs szerencse akkor pláne esélytelen.
Én meg öregebb vagyok 2 évvel nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!