Hol találok gamer barátnöt?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy hobbim a videojáték és 18évesen már nagyon szeretnék egy barátnöt akivel tudok együt játszani de sehol sem találok ilyen lányt?aug. 11. 01:40
1/12 anonim válasza:
DC-n. Van egy pár kocka csaj. És ez nem vicc. Haver is LOL-ozás közben szedett össze egyet.
aug. 11. 02:00
2/12 anonim válasza:
Discordon pl.
aug. 11. 03:26
3/12 anonim válasza:
Discord főleg
aug. 11. 08:19
4/12 anonim válasza:
bármilyen játékban
aug. 11. 10:33
5/12 anonim válasza:
Open world játékok, PVE, Discord
aug. 11. 14:16
6/12 anonim válasza:
Őszintén érdekel hogy akik a discordot írták azt hogy képzeljem el? Random csoportokba ha látsz gamer lányt bejelölöd és ha tudsz neki írni vagy visszaigazol akkor ráírsz hogy játszanál vele? Szerintem sokan vadásznak úgymond az ilyen lányokra és hiába játszol esetleg közösen vele nagyon sok vetélytárs van így igen nehéz összejönni ilyen lánnyal. Legalábbis az én tapasztalatom ez hogy sokkal nehezebb ismerkedni egy gamer lánnyal mint egy olyan lánnyal aki nem gamer vagy csak nagyon ritkán játszik.
aug. 11. 20:19
7/12 anonim válasza:
6-os, a barátnőmet a játékon keresztül ismertem meg. A szervernek ahol játszottam volt egy discord-ja. A játékon belül próbáltam vele lógni és csak később láttam discordon, hogy ő is csatlakozott és valójában egy szép csaj. Lassan, apránként áttértünk discord-ra és ott folytatódott a dolog. Ezt csak azért mondtam el, mert szerintem ha ráírsz random csajokra, akkor nagy eséllyel lesz pofára esés a vége. A legjobb először játékon belül összemelegedni.
aug. 11. 21:41
8/12 anonim válasza:
Persze,de ha nem tudsz közös szerveren játszani egy lánnyal hanem látod pl dc szerveren akkor nehéz lenne máshogy elkezdeni a dolgot mint hogy bejelölöd és ráírsz.Azt értem hogy játékon belül ha óriási mákod van lehet megismerni gamer lányt de valljuk be ehhez elég sok csillagnak össze kell állnia.Ismerkedtem már a múltban több gamer lánnyal is egyes helyekről de ahogy írtam fentebb is nekem az a tapasztalatom hogy egyáltalán nem könnyebb velük ismerkedni azért mert van egy közös pontotok sajnos.Bár nyílván tudom hogy ez is embere válogatja és a szerencse faktornak itt is kell játszania.
aug. 11. 21:47
9/12 anonim válasza:
Azért megvan a gamer lányok hátránya is. Ha túl közvetlenek, vagy épp neadjisten háremet tartanak, akkor tapadnak rájuk a noobok és a simp idióták is. Az előbbit szerintem mindenki ismeri, az utóbbival meg az a baj hogy azon túl hogy gyakran noob, még folyamat írogatni fog vele, vagy elterelni a figyelmét, rombolni a csapatmorált hogy mindenben neki ad igazat mással meg ellenséges lesz stb. Szóval ha csapatjátékról van szó, sok esetben romlik az élvezhetőség és a winrate is, ha az adott lány hozza az utánfutóit.
aug. 11. 22:49
10/12 anonim válasza:
Én azt vettem észre hogy királynők szeretnek lenni, óriási háremmel
aug. 11. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!