Olyan jó érzés lenne szeretni valakit, de mit tegyek ha nincs megfelelő partner?
Sosem voltak nagy elvárásaim, vagy ideálom.
Ennek ellenére még senkit sem szerettem úgy, ahogy szeretném majd a leendő partneremet szeretni. Tombol bennem a szenvedély, az érzelem, de mégis úgy érzem, hogy ezt nem tudnám akárkivel megosztani.A korosztályom 90%-a azt hiszi tudja mi a szerelem, azt hiszi tudja milyen valakit igazán szívből szeretni. Valójában csak presztízs manapság az, ha vkinek van barátja (tisztelet a kivételnek)
L18
10 köszönjük az önismereti tanácsadást.
Kérdezö, írj! Szívesen válaszolok mindenre...
Nem rég én is ugyan így gondoltam hogy manapság nem szeretik egymást az emberek csak legyen valaki mellette
Most hogy pár hónapja barátnőm lett aki tényleg a világot jelenti nekem és én is neki így hiszem hogy nem mindenki ilyen csak a megfelelő személy kell hozzá
Megjegyzem első barátnőm
20/f
"Sosem voltak nagy elvárásaim..."
Na, ez a baj. Szeretni (igazán szeretni) csak azt lehet, aki jobb nálad. Akire felnézel. Aki mellett folyamatosan jobbá válsz magad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!