Ha Ron nem Hermionéval jön össze, ki lett volna neki megfelelő partner?
Szerintem is jobb lett volna, ha csak barátság marad köztük.
Harry és Ginny szerintem rendben van.
Hermionet amúgy Krummal tudnám elképzelni.
Ron meg hát jó kérdés. Ezek közül senkivel sem. Valamilyen griffendeles csajjal esetleg.
Első: erősen kétlem, ugyanis egy interjúban pont azt mondta, hogy UTÓLAG már látja, hogy Ron és Hermione párosa nem oké, de mégis azért történt így, mert már eredetileg így tervezte. Ha olvastad a könyveket, akkor láthatod is, hogy már az elejétől fogva ki van dolgozva (nem úgy, mint a Harrx-Ginny páros...).
Nem szeretem Rowlingnak ezeket az utólagos (bele)magyarázkodásait, sok rajongó szereti ezt a párost, ő meg jön az ilyen baromságokkal, amikkel lerombolja mások elképzeléseit...
Amúgy szerintem pont rendben van Ron és Hermione együtt, barátként kezdték, sok mindenen mentek együtt keresztül, és épp eléggé különbözőek ahhoz, hogy fejlődni tudjanak egymás mellett.
Harryvel pedig abszolút nem illenek össze, ezt a shipet soha nem is értettem. Amikor Ron nem volt velük, egyértelmű volt, hogy Harry kicsit "unatkozik" Hermione mellett. Sokkal inkább testvéri az ő kapcsolatuk és baráti, köze nincs a romantikához...
Harry Ginnyvel oké, bár az írónő jobban felvezethette volna szerintem ezt a szálat, a hatodik részben csak úgy bedobta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!