Hol tudnék ismerkedni biszexként?
Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy bárki megtudja, hogy biszex vagyok, inkább interneten lenne lehetőségem rá..aug. 1. 11:20
1/9 anonim válasza:
Ha ismerkedsz, előbb-utóbb meg fogják tudni.
aug. 1. 11:21
2/9 anonim válasza:
Én romeon szoktam, de nem efyszerű normális pasit találni.
aug. 1. 11:22
3/9 anonim válasza:
2-es!
Mindenki azt írja, hogy nem egyszerű normális partnert, párt találni. Akkor viszont az a helyzet, hogy senki nem normális, illetve mindenkinek más számít normálisnak.
aug. 1. 11:48
4/9 anonim válasza:
Pl itt:)
aug. 1. 12:22
5/9 anonim válasza:
Írhatsz nekem 😃
aug. 1. 12:23
6/9 anonim válasza:
Ha gondolod, nekem is írhatsz. 20F
aug. 1. 12:42
7/9 anonim válasza:
Szoval kocsiba szopnál a nőd háta mogott... hat az nem szép dolog
aug. 2. 07:22
8/9 anonim válasza:
7) altalaban mind ilyen... Sajnos
aug. 2. 15:57
9/9 anonim válasza:
Nagyon sok a biszex ember, olyanok is lehetnek azok, akikről a legkevésbé sem gondolnád, hidd el, tapasztalat
Szóval ezzel csak ennyit akarnék mondani, ha alkalmat keresnél akkor szinte mindegy mert úgy is fogsz előbb utóbb találni aki vevő rá ehhez nem kell nagy erőfeszítés
szept. 30. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!